Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Octavia Geamănu, dezvăluiri din viața de familie: “La noi în casă se râde mult. Andrei ne imită”

EXCLUSIV/ Octavia Geamănu, dezvăluiri din viața de familie: “La noi în casă se râde mult. Andrei ne imită”

Octavia Geamănu face dezvăluiri din viața de familie. În casa știristei de la Antena 1 și a muzicianului Marian Ionescu, el face muzica, ea o trăiește. La mai bine de trei ani de când a devenit soția liderului de la Direcția 5 și aproape doi de când i-a născut acestuia un fiu, prezentatoarea “Observatorului de weekend” ne-a mărturisit că viața în trei e frumoasă și plină de momente amuzante.

De Ana Maria Marinescu,

Iată ce ne-a povestit Octavia despre familia ei, despre planurile pentru viitorul juniorului Andrei și despre modul în care ea se raportează la muzica pe care Marian o compune pentru una dintre cele mai îndrăgite trupe din România…

Libertatea: Ai povestit, la un moment dat, că atunci când v-ați cunoscut, Marian te-a auzit cântând și ți-a spus că ai o voce frumoasă. Acum mai cânți, măcar acasă? Soțul ce spune?

Octavia Geamănu: Cânt toată ziua, mai ales când sunt singură. (râde) Când Marian studiază la pian, recunosc de la primele acorduri piesa și-apoi încep să o cânt. Și-apoi alta, alta… Am ureche muzicală. Și cam atât!

Există vreo piesă pe care Marian a compus-o special pentru tine sau care a fost inspirată de tine?

Muzica vine, în mare parte, din trăirile celui care o scrie, din emoțiile ce-i sunt date, din stări, din vise, din dorințe. Sunt în viața lui Marian de-atâția ani, încât ar fi fost imposibil să nu fiu o notă dintr-o piesă. Eu mă regăsesc în toate. Și chiar și-n cele dinainte de a ne fi întâlnit. Dar partea frumoasă e că la fel ca mine simt milioane de oameni!

Îl ajuți când scrie versuri?

Marian scrie muzica de la cap la coadă. Versurile aparțin textierilor cu care colaborează de la începutul Direcției 5 și nu numai. Aud în premieră un demo, adevărat. Îmi place asta. E ușor să interpretezi după ce altul, înaintea ta, a făcut-o în felul lui. Tu poți fi mai bun. Însă e foarte greu să creezi, să dai naștere unui cântec care să placă nu unui om, ci unor generații.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Care este piesa ta preferată din repertoriul Direcția 5?

“Voi pluti”. O ascult la infinit. Îmi place enorm linia melodică.

Ți-ar plăcea ca Andrei să îi calce pe urme lui Marian sau ai prefera să aleagă altceva?

Da, îmi doresc teribil să fie ca Marian, la fel de talentat. Dar, dincolo de dorințele mele, stă scris cu litere mari destinul lui, așa cum i-a fost dat. Nu pot decât să mă rog să aibă drum ușor în viață, să fie fericit împlinindu-și destinul, oricare-ar fi.

Cum vă imaginați că va fi Andrei când va crește?

Am în minte, într-un fel, imaginea lui de peste ani. Este cea a unui om bun, respectuos, apreciat și fericit. Atât ne dorim, serios. Să fie sănătos și fericit cu decizile luate.

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

Care au fost cele mai amuzante întâmplări pe care le-ați trăit toți trei?

La noi în casă se râde mult, iar Andrei ne imită într-un fel care ne face să râdem și mai mult, de data asta, toți trei! Încerc să mă gândesc la ceva ce-ar putea fi spus încât să nu pară o platitudine, dar nu găsesc… Avem o viață în trei frumoasă, poate nu cu mult diferită de a celor care citesc acest interviu.


EXCLUSIV/Oana de la Genius, cea mai ascultată voce feminină a anilor 90, e acum mezzosoprană

Close
Închide
  Close