Mergi direct la conținut »
De la ”Fort Boyard” e dus de val! Octavian Strunilă își pune în scenă propria piesă de teatru la... Sala Palatului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De la ”Fort Boyard” e dus de val! Octavian Strunilă își pune în scenă propria piesă de teatru la... Sala Palatului

De la ”Fort Boyard” e dus de val! Octavian Strunilă își pune în scenă propria piesă de teatru la… Sala Palatului

Pe val datorită noilor producții Pro TV în care este distribuit, Octavian Strunilă încearcă ce n-au curaj cei mai populari actori ai țării - vrea să își vadă propria piesă de teatru pe scena Sălii Palatului.

De Florian Gheorghe,

Este vorba despre comedia “Cum se face”, ale cărei scenariu și regie îi aparțin tânărului actor și pe care ”protevistul” are curajul să o propună publicului în Sala Palatului, pe 24 noiembrie. Un spațiu total neobișnuit pentru o piesă de teatru. Strunilă a testat succesul piesei sale în mai multe locuri din București și din țară, încurajat de succesul și distribuția sa speciale. În “Cum se face”, joacă alături de Paul Ipate, împreună cu care a prezentat “Fort Boyard” și alături de care a apărut la “Jocuri de celebritate”, ambele difuzate de Pro TV, de asemenea, alături de Anca Dumitra, nimeni alta decât Gianina din serialul “Las Fierbinți”, Delia Nartea și Alexandru Conovaru.

 

A jucat în multe seriale de televiziune și lungmetraje

“«Cum se face» e o comedie incitantă, mondenă, tocmai pe gustul spectatorului, care încă nu prea are timp să meargă la un teatru clasic. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vizavi de carierele pe care ni le alegem în viață”, povestește despre comedia sa, inspirată din viața reală, Octavian Strunilă.

Prezentator de televiziune, actor, regizor și scenarist, la doar 36 de ani, Strunilă a jucat în multe seriale de televiziune, amintim “Numai iubirea”, “Inimă de țigan”, “Tanti Florica” (unde s-a implicat și ca scenarist), “Regina”, “State de România”, de asemenea, în lungmetrajele “Poveste de cartier”  ori “Păcală se întoarce”, și a semnat regia unor producții precum  “Basarabia e  România”, “Home delivery”,  “Românește”,  “Să-ncercăm în București”.

 

CITESTE SI:VIDEO/ În plină campanie ”Alege oaia!”, românii preferă porcul. Obiceiuri străvechi care ne urmăresc și azi

Close
Închide
  Close