De Daria Maria Diaconu,

Oprah Winfrey formează un cuplu de foarte mulți ani cu scriitorul și omul de afaceri Stedman Graham, în vârstă de 68 de ani.

Vedeta de televiziune a vorbit despre relația sa cu Stedman Graham într-un articol pe care l-a publicat în revista „O, The Oprah Magazine”. În articol, Oprah Winfrey mărturisește că dacă ea și Stedman s-ar fi căsătorit nu ar mai fi fost împreună, notează cotidianul spaniol El Pais.

În articolul respectiv, vedeta americană dezvăluie că partenerul ei i-a propus să se căsătorească în anul 1993. Povestea lor de iubire a început în anul 1986.

Oprah Winfrey, alături de Stedman Graham

„Viața mea cu programul de televiziune era proritatea mea și ambii știam acest lucru. Mi-am dat seama că, în realitate, nu voiam un mariaj. Voiam ca el să mă ceară. Să știu că el simțea că sunt demnă să devin soția lui, dar nu voiam sacrificiile, angajamentele, angajamentele zilnice necesare pentru ca un mariaj să funcționeze. Viața mea cu emisiunea TV era prioritatea mea și amândoi știam acest lucru”, a afirmat Oprah Winfrey.

Vedeta TV a dezvăluit că Stedman Graham nu-i cere niciodată nimic.

„Stedman nu-mi cere nimic. Nu mă întreabă unde este cina sau micul dejun, niciodată. Și cred că acest lucru s-ar fi schimbat dacă eram căsătoriți. Fără îndoială, nu am fi rămas împreună. Nu regret absolut deloc”, a mai spus ea.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Un veac de singurătate. Satul Bașpînar a fost uitat de autoritățile române în Imperiul Otoman

Nicolae Ceaușescu, comemorat de nostalgicii comunismului, la 30 de ani de la Revoluție

Mesajul haios transmis de SRI cu ocazia Sărbătorii Crăciunului

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie