MENIU CAUTĂ

Ozana Barabancea, în colanți de latex după ce a slăbit 40 de kilograme. Artista a avut cea mai îndrăzneață apariție

Distribuie

Ozana Barabancea, în colanți de latex după ce a slăbit 40 de kilograme. Artista s-a pozat și a făcut imaginea publică pe contul de socializare, spre surprinderea fanilor cărora nu le-a venit să creadă cum arată vedeta acum.

Ozana Barabancea continuă să surprindă. Dacă zilele trecute a purat pentru prima oară rochii scurte, acum a venit rândul  ca jurata de la „Te cunosc de undeva” să arată mai mult.

Ozana Barabancea, în colanți de latex după ce a slăbit 40 de kilograme. Artista a avut cea mai îndrăzneață apariție

Ozana Barabancea, apariție uimitoare

În imagine, vedeta apare într-o pereche de colanţi negri din latex şi poartă un corset strâns în jurul taliei. „Tu eşti?”, „Pe bune?”, „Felicitări!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea fanilor. Ozana Barabancea, față în față cu iubita fostului soț. Jurata de la Te cunosc de undeva! și pianistul Sorin Terinte au divorțat în 2004, iar de ceva timp cei doi s-au împăcat și se înțeleg foarte mine. Ozana Barabancea a declarat în cadrul emisiunii de la Antena Stars, că  se înţelege foarte bine chiar şi cu actuala iubită a fostului soţ, luând chiar și masa împreună.


Video EXCLUSIV/ Florin Chilian e nostalgic după Trabantul său, în care-și plimba iubitele. ”Chiar aveam mașină germană, cu două uși”


 

Comentarii