De Daria Maria Diaconu,

Fostul lider al trupei Black Sabbath a mărturisit că suferă de Parkinson în cadrul emisiunii Good Morning America, de la un post de televiziune american.

„Am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii şi am descoperit că am o formă uşoară”, a declarat Ozzy Osbourne.

B

„Am o amorţeală în josul acestui braţ de la operaţie, picioarele mi se tot răcesc. Nu ştiu dacă e de la Parkinson sau de la altceva, dar aceasta e problema. Pentru că au fost afectaţi nervii atunci când am făcut operaţia. Nu mai auzisem de durere pe nerv şi e un sentiment ciudat”, a mai spus rockerul britanic.

Ozzy Osbourne și soția sa, Sharon, au dezvăluit că urmează să meargă în Elveția pentru tratament, precizeazăpublimetro.cl.

„În aprilie mergem la un profesor din Elveţia care se ocupă de întărirea sistemului imunitar”, a explicat Sharon, partenera de viață a lui Ozzy Osbourne.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

În urma dezvăluirilor Libertatea privind mituirea medicilor, angajații KRKA au primit interdicție să discute cu presa

Se taie copacii din pădurea Băneasa! 1.679 de arbori au fost deja doborâți. „Noi promovăm fagul și stejarul, scoatem din pădure speciile mai slabe, salcia, plopul…”

Libertatea a discutat cu Edmund Sonuga-Barke, omul care îi studiază pe copiii din orfelinatele lui Ceauşescu: 30 de ani de îngrijire şi iubire nu pot repara traumele copilăriei

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși