La mai bine de un an de la scurta lor despărțire, Ozzy Osbourne și soția sa Sharon Osbourne au decis să își reînnoiască jurămintele de credință.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, ceremonia a avut loc weekendul trecut la hotelul The Wynn din Las Vegas. Evenimentul a coincis și cu Ziua Mamei în SUA, iar cei doi au marcat-o printr-o fotografie postată pe o rețea de socializare. ”Cea mai bună Zi a Mamei!” , a scris Sharon pe contul ei de Instagram. Nimeni nu a bănuit însă că fericirea cântăreței s-a datorat reînnoirii jurămintelor.

The best Mother’s Day ever!

O postare distribuită de Sharon Osbourne (@sharonosbourne) pe

„Ei sunt obișnuiți să facă totul în lumina reflectoarelor, dar au luat decizia de a menține acest lucru secret. La ceremonie au participat doar copiii și prietenii foarte apropiați, fiind un eveniment restrâns”, a spus o sursă pentru The Sun.

Sharon, în vârstă de 64 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, când tatăl său era managerul trupei „Black Sabbath” din Birmingham, cea care a pus bazele curentului muzical „heavy metal” la începutul anilor 70.

Ea s-a căsătorit cu el și a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitariști și compozitori care au menținut în prim-plan curentul „heavy metal”. În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat „The Osbournes”.

 

Urmărește-ne pe Google News