Mergi direct la conținut »
Panică la bordul unui avion în care se afla Arnold Schwarzenegger. Ce a pățit celebrul actor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Panică la bordul unui avion în care se afla Arnold Schwarzenegger. Ce a pățit celebrul actor

A fost panică mare la bordul unui avion al companiei British Airways, în care se afla Arnold Schwarzenegger, după ce aeronava a fost nevoită să zboare, aproximativ o oră, în jurul aeroportului londonez Heathrow, pentru a consuma combustibilul și a ateriza în siguranță.

Actorul se întorcea marți, 6 noiembrie, în Statele Unite, de la Londra, când avionul în care se afla a coborât brusc mai mult de 300 de metri și a schimbat direcția de zbor, în apropiere de coasta vestică a Scoției.

Imediat, piloții au cerut permisiunea să aterizeze de urgență înapoi la pe aeroportul din Regatul Unit, potrivit The Sun, care scrie că Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o „sperietură puternică”, dar a fost impresionat de profesionalismul piloților și însoțitorilor de zbor.

Compania aeriană britanică a precizat că avionul a avut o defecțiune tehnică minoră, însă a rămas la sol, pe aeroportul Heathrow. Toți pasagerii, inclusiv celebrul actor, au fost cazați peste noapte la un hotel din apropiere și au decolat, a doua zi, cu destinația Los Angeles.

La sfârșitul acestei luni, Arnold Schwarzenegger este invitat în România, la Cupa Mondială IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness), care se va organiza la Cluj-Napoca, între 23 și 25 noiembrie 2018.


Citește și… Sfinții Mihail și Gavriil sunt sărbătoriți astăzi. Tradiții și superstiții


Close
Închide
  Close