Mergi direct la conținut »
FOTO | Paris Jackson are o relație cu modelul Cara Delevigne
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Paris Jackson are o relație cu modelul Cara Delevigne

FOTO | Paris Jackson are o relație cu modelul Cara Delevigne

Paris Jackson are o relație cu modelul Cara Delevigne. Paris Jackson, fiica unuia dintre cei mai faimoși muzicieni din toate timpurile, Michael Jackson, a fost văzută în timp ce se săruta pasional cu modelul Cara Delevigne, confirmând astfel că ea are o relație cu Cara.

Paris a fost văzută sărutând-o pe Cara Delevigne în urmă cu câteva seri, la Los Angeles, scrie The Sun. Perechea avea o întâlnire cu nașul lui Paris, vedeta din ”Singur Acasă”, Macaulay Culkin și cu prietena lui Brenda Song.

De asemenea, pe Instagram și alte rețele sociale, Paris a postat de mai multe ori imagini cu ea și iubita ei cum se îmbrățișează în timp ce priveau un film sau se prosteau în fața camerei telefonului.

Paris Jackson s-a mai întâlnit în trecut cu rockerul Michael Snoddy, dar perechea s-a despărțit în 2017, după o relație de un an de zile.

În 2015, Paris s-a întâlnit cu vedeta de pe Instagram Chester Castellaw, cei doi fiind fotografiați în timp ce se sărutau pasional într-o benzinărie din Malibu.

Paris Jackson este vânată deseori de paparazzi, iar fiica lui Michael Jackson dă rareori interviuri. Într-una dintre puținele declarații făcute pentru presă, Paris a spus că nu este ”păpușă” și că are celulită, vergeturi și acnee.


Libertatea lansează HARTA INTERACTIVĂ #salvatipipera

FOTO: HEPTA

Close
Închide
  Close