De Magdalena Duru,

Oana Roman, căci despre ea este vorba, a pus în dificultate echipele conduse de Adelina Pestriţu şi Ion Dichiseanu, niciuna dintre ele nereușind să descopere cine se ascunde sub masca „Păcălici”. Orele petrecute la machiaj și costumul spectaculos au transformat-o complet pe fiica fostului premier Petre Roman.

Celelalte trasnsformări spectaculoase

Măştile celebre sub care s-au ascuns personalităţi şi mai celebre din România au fost ingredientele unei ediții de excepție „Demascarea”, aseară, la Antena 1.
Che Guevara, Decebal, un clovn, o elevă nonconformistă, un leu şi un moş au fost cele şase măşti în spatele cărora au trebuit să afle cine se ascunde echipele conduse de Adelina Pestriţu şi Ion Dichiseanu.  Stela Popescu, Gabriel Duţu şi Spitalul 9 au fost de această dată ajutoarele de mască şi, ca în fiecare ediţie, o serie de momente artistice ar fi trebuit să le conducă pe cele două echipe către identificarea vedetei care se ascunde sub fiecare mască.
În spatele lui Decebal a stat nimeni alta decât Nicoleta Luciu. Machiajul spectaculos şi costumul le-au pus beţe în roate concurenţilor, niciuna dintre echipe nu a reuşit să ghicească cine stă în spatele legendarului personaj istoric. În ceea ce-l priveşte pe Che Guevara, lucrurile au fost mai simple.  Ambele echipe au ghicit că în spatele revoluţionarului se află Alin Oprea.
Anamaria Prodan a intrat în pielea unui moșneag, iar Şerban de la Animal X a fost un Leu fioros. Eleva nonconformistă a fost Dana Săvuică, şi în cazul ei, ambele echipe reuşind să o identifice cu ajutorul indiciilor primte.
Oana Roman – Păcălici

Șerban de la Animal X- Leu

Anamaria Prodan – Moș

Nicoleta Luciu – Decebal

 

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări