Mergi direct la conținut »
Sejur romantic...în trei! Paște atipic pentru Gabriel Fatu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sejur romantic...în trei! Paște atipic pentru Gabriel Fatu

Sejur romantic…în trei! Paște atipic pentru Gabriel Fatu

De Florian Gheorghe,

Când nu joaca teatru pe scenă, actorul Gabriel Fatu este un tătic dedicat și un soț iubitor care adoră să-și răsfețe familia. De Paste, actorul a surprins-o pe Georgiana, soția sa, cu o mini vacanță la mare pe… nepusă masă.

Cum vremea a fost foarte bună și zile libere suficiente, Gabriel Fătu a rezervat în Joia Mare un sejur pe litoral la un hotel de fițe, iar vineri dimineața și-a anunțat soția că într-o oră să fie gata de plecare. “Soției mele îi place să călătorească, iar mie să-i fac plăcerile și să-i stârnesc zambete. Mai greu cu bagajul însă, întrucât fiica mea, Ingrid, are nevoie de un bagaj consistent, plin cu jucarii” spune Gabriel Fătu.

Încarcați cu jumatate de mașină de ”plușuri” și alte jucarii, Gabriel și familia au ajuns la mare unde au petrecut un Paste atipic. Tradiționala masă pascală a fost mai degrabă cu specific mediteranean decât tradițional, actorul renunțând la miel în favoarea peștelui la grătar asezonat cu legume coapte și salata proaspata.

Paște atipic pentru Gabriel Fatu

Deși a fost prima vizita a micuței Ingrid la mare, cei doi soți au avut timp si pentru ei. Romantic incurabil din fire, actorul si-a răsfățat soția cu plimbari nocturne pe plaja ținându-se de mâna ca doi îndrăgostiți, cu cine romantice la lumina lumânărilor și tratamente spa în cuplu. „Am sărbătorit atipic anul acesta, ce-i drept, însa mi-a plăcut atât de tare încat cred că va deveni tradiție” a declarat Gabriel Fatu.

CITESTE SI VIDEO EXCLUSIV. Când jazz-ul ”se împrietenește” cu maneaua. Duet de senzație Dan Blueman vs. Liviu Guță

Close
Închide
  Close