MENIU CAUTĂ
04 Aug. 2017 11:52

Patricia Țeicu, condusă pe ultimul drum. Boala a transformat-o total pe fata compozitorului

Distribuie

Patricia Țeicu, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Printre cei care au venit să își ia rămas bun de la fiica celui mai apreciat compozitor, au fost Adi Despot, Keo  și Mihai Constantinescu.

Patricia Țeicu, condusă pe ultimul drum, vineri 4 august. Imaginea tristă de care au avut parte cei care au venit să își ia rămas bun de la Patricia, va rămâne mult timp întipărită în mintea celor prezenți. Boala a transformat-o total, iar fiica lui Marius Țeicu este de nerecunoscut, după cum au declarat cei prezenți la slujbă.

Patricia Țeicu, condusă pe ultimul drum. Boala a transformat-o total pe fata compozitorului

Joi, trupul neînsuflețit al Patriciei Țeicu a fost depus la capela Cimitirului Izvorul Nou din București, urmând ca astăzi să fie înmormântat în locul de veci al familiei. Deși este unul dintre cei mai iubiți compozitori din România, Marius Țeicu și-a plâns singur fiica.

De miercuri dimineața, marele compozitor Marius Țeicu plânge la căpătâiul fiicei sale. Patricia a încetat din viață la 41 de ani, după o lungă luptă cu leucemia, lăsând în urmă doi copii minori, un soț și părinții.

Citește și


Coincidență cutremurătoare. Marius Țeicu nu este singura personalitate care își îngroapă copilul la Cimitirul Izvorul Nou

Citește mai multe despre patricia Teicu pe Libertatea.

Comentarii