MENIU CAUTĂ
19 Iul. 2013 04:26 , de Geo Berciu

„Pe Becali îl mai aşteaptă O TRAGEDIE”! Vezi CINE face această PROFEŢIE!

Distribuie

Dacă este să-i dăm crezare prezicătoarei Carmen Harra, pentru Gigi Becali şirul necazurilor nu s-a oprit. După închiderea lui, fostului politician i s-a pus sechestru pe o parte de avere, însă pe lângă pierderile financiare importante, Becali şi-a pierdut mătuşa, Everdichi, şi un bun prieten, Nae Nicolae.
Întâmplările negative care se întâmplă, în ultima vreme, în familia lui Gigi Becali nu ţin de karma lui, ci de cea a familiei. "S-a declanşat o energie karmică în familia lui şi este posibil să continue aşa. O vorbă românească spune: «Un rău nu vine niciodată singur». Dacă ai intrat într-un ciclu de lucruri negative, trebuie să ieşi, altfel acestea continuă să se manifeste la nesfârşit împotriva ta", susţine Carmen Harra.

Celebra prezicătoare este de părere că energia negativă care planează asupra familiei se av risipi o dată cu ieşirea din închisoare a lui Gigi Becali, lucru care se va întâmpla destul de repede. Totuşi, omul de afaceri va mai trece printr-o grea înceracre până ca lucrurile să se liniştească.

„Gigi Becali are o cumpănă acum, între 54 şi 57 de ani, când va traversa o perioadă critică. Va mai avea o cumpănă între 67 şi 69 de ani. Teoretic, ar trebui să fie longeviv şi să ajungă la 90 de ani, însă, practic, punctele lui vulnerabile sunt inima şi sistemul glandular. Din cauza tensiunilor emoţionale, inima va fi cea mai afectată. În şirul acesta de nenorociri, pe Becali îl mai aşteaptă încă o tragedie, care va încheia trinitatea de necazuri, apoi apele se liniştesc”, declară Harra.

Citește mai multe despre Carmen Harra și Gigi Becali pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii