De C. Radu Munteanu,

Art. 279 din Codul Civil Român

(1) Căsătoria se celebrează de către ofiţerul de stare civilă, la sediul primăriei.
(2) Prin excepţie, căsătoria se poate celebra, cu aprobarea primarului, de către un ofiţer de stare civilă de la o altă primărie decât cea în a cărei rază teritorială domiciliază sau îşi au reşedinţa viitorii soţi, cu obligativitatea înştiinţării primăriei de domiciliu sau de reşedinţă a viitorilor soţi, în vederea publicării.

Cu Oana s-a căsătorit în haine de stradă

Plănuită şi desfăşurată în mare secret, nunta lui Pepe cu Oana, la care au participat doar câţiva prieteni foarte buni, a avut loc pe data de 8 noiembrie 2006. Pentru că Zăvo nu ştia nimic despre ce i se pregăteşte, căsătoria lor a avut loc în ţinute de stradă, iar ofiţerul stării civile a întocmit actele într-un local din Bucureşti.

«Bruneta lui Pepe» se mărită vineri în Spania

După despărţiri cu scântei şi dulci împăcări, telenovela dintre modelul Beatrice Tican (devenită celebră ca “Bruneta lui Pepe” în urma unei presupuse relaţii cu artistul) şi fostul sportiv Daniel Neacşu se încheie cu o nuntă care va avea loc tocmai în Spania. Viitorul mire i-a pregătit o imensă surpriză tinerei, organizând cununia civilă, vineri, la Consulatul Român din Marbella, urmând să facă şi o mare petrecere peste două luni, în România.