De Florian Gheorghe,

De fapt, este vorba despre o inedită prezentare a albumului ”Toată lumea e un circ”, pe care trupeții- Costi Sandu, Matei Cioca, Dan Moroiu, Relu Marin, Cristi și Nelu Dumitrescu- o pregătesc de zor în arena principalului circ al țării.

”Va fi un show grandios, repetăm și lucrăm cu acrobați și actori, dar și cu specialiști în efecte special pe acestă tematică unică, aceea de a împleti spectaculozitatea circului cu un concert Iris. Piese noi, dar și vechi, fiecare piesă va fi ilustrată, nu ca un videoclip, ci ca un spectacol de sine statător, ceva ce n-a mai făcut nimeni până acum în istoria show-urilor concertistice”, ne povestește Nelu Dumitrescu, cel ce, de 44 de ani, poartă grija brandului său muzical, formația Iris.

”Va fi un spectacol-eveniment ce nu va avea repetiție, pe care-l pregătim încă din vară și, ca la orice concert mare Iris va fi alături de noi și Ion Olteranu, de asemenea, membru fondator Iris. E o  bucurie să-l avem alături de Nuțu, unul dintre cei mai buni chitariști români. Rămâne român, locul unde a făcut istorie, chiar dacă locuiește de aproape 30 de ani în Suedia. Pentru Iris, Nuțu Olteanu va face întotdeauna parte din grup”, adaugă Nelu Dumitrescu ce, luna aceasta, a împlinit 65 de ani.

Așa tată, așa fiu! Nelu și Cristi Dumitrescu se vor împărți la tobe

Povestea Iris a început în 1975, când Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu și Emil Lechințeanu (foto) s-au întâlnit pentru prima dată. Cei trei muzicieni au pus bazele trupei într-o perioadă în care muzica și atitudinea rock erau cu greu acceptate de sistem. În vara anului 1977, la Sala Polivalentă are loc prima apariție scenică oficială a trupei, în fața 10.000 spectatori.

Citeşte şi:

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism