MENIU CAUTĂ

Premieră la iUmor. Cheloo a reacționat imediat. „Am o stimă foarte mare pentru oamenii care fac asta”

Distribuie

Ajuns deja la al şaselea sezon, iUmor va înregistra o premierã în cea mai nouă ediţie a emisiunii, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Două prezenţe cu totul şi cu totul inedite îi vor bulversa chiar şi pe prezentatori.

„Sunteţi primii, n-am mai avut niciodată aşa ceva la iUmor!”, spune Şerban Copoţ în culise. Doi Degeaba sunt concurenţii care îi vor „mitralia” pe juraţi cu un moment de roast, dar într-un mod cu totul şi cu totul inedit. Ca personaje de animaţie, cei doi, Inocenţiu şi Orlando au cunoscut deja gustul succesului în online, canalul lor de Youtube depăşind deja un milion de abonaţi, pe care i-au cucerit cu poveşti savuroase din zilele de studenţie în căminele din România. „Am o stimă foarte mare pentru oamenii care insistă să facă desene animate, pentru că este o muncă extraordinară, care necesită nopţi pierdute, am intrat în contact cu subiectul ăsta!”, spune Cheloo.

Cum a fost posibil momentul celor de la Doi Degeaba, dar şi cum au apreciat juraţii prestaţia lor, telespectatorii pot afla mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, când Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Tot mâine searã, pe antenaplay.ro, în ediţia specialã extra-showva fi difuzat întreg momentul celor de la Doi Degeaba, pentru cei care vor dori sã afle cum poate fi adus un numãr de animaţie pe scena unui show de televiziune.

Citește și

Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

 

 

Citește mai multe despre Cheloo X FACTOR, iumor și premiera film pe Libertatea.

Comentarii