MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2017 11:00

Premieră Libertatea.ro. Un nou single, la piesa „Fără tine”. Ce mesaj îi transmite iubitului Rocsana Marcu

Distribuie

Un nou single, la piesa „Fără tine”. De când are o relaţie frumoasă şi stabilă, Rocsana Marcu radiază pe toate planurile. Dragostea se transpune şi în noul ei single, la piesa “Fără ţine”, lansată în colaborare cu casă de discuri Sprint Music. Melodia este însoţită şi de un videoclip incendiar filmat în Snagov, la Vila 23. Inspirată de iubitul sau, vedetă vine cu o piesă de vara, cu influenţe balcanice, pentru că este de părere că acest stil muzical i se potriveşte cel mai bine. De altfel, este pentru prima oară când Rocsana Marcu cânta pentru partenerul sau de viaţă.

„’Fără tine’ este o piesă cu un frumos videoclip filmat la Vila 23 din Snagov. Fac echipa bună cu Lorena şi mă bucur că suntem singură formulă de fete care are mare succes şi în străinătate, nu doar la cântările de la noi. Această melodie îi este dedicată iubitului meu şi este pentru prima oară când combin muzică cu viaţă personală. Dacă o s-o ascultaţi până la capăt o să aflaţi şi mesajul pe care i-l transmit partenerului meu de viaţă! Le mulţumesc celor de la Sprint Music că au mereu încredere în mine şi mă susţin!”, spune Rocsana Marcu.

Rocsana Marcu a debutat în muzică cu trupa Trinity, în care le avea colege de scenă pe Lili Sandu şi Ileana Lazariuc, după care a cântat în trupa Hora. A avut apoi mai multe colaborări pe partea de muzică de petrecere, cântând cu Nelu Ploieşteanu şi a păstrat în continuare acest stil. Acum o are că partenera de scenă pe Lorena, alături de care străbate ţară în lung şi în lat, la concerte. Fetele sunt extrem de curtate şi în Diaspora, acolo unde merg frecvent pentru a-i încânta pe românii stabiliţi în straintate cu melodiile din repertoriul lor.


Citește și: Incredibila poveste a fotbalistului călugărit care a lepădat haina monahală și s-a căsătorit

Citește mai multe despre Rocsana Marcu, piesa și single pe Libertatea.

Comentarii