MENIU CAUTĂ
20 Mar. 2014 18:37 , de Simona Josan

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Matteo lansează VIDEOCLIPUL PIESEI ANDALE! VIDEO

Distribuie

Filmarile, care au avut loc in urma cu cateva saptamani, intr-unul dintre studiourile de la Buftea, au durat 24 de ore, iar pentru montarea lui s-a apelat la una dintre cele mai bune echipe din Romania. In videoclip apar mai multi artisti cunoscuti, printre care se numara F. Charm, Andra (Like Chocolate), Rolla Sparks, precum si asistenta de la „Neata cu Razvan si Dani”, Flavia Mihasan.
Pentru acest videoclip, Matteo a apelat la sfaturile a doi stilisti vestimentari, care au ales un stil inspirat din U.S.A, elegant dar chic, matur, dar totodata vesel, un stil intalnit la Pharrell sau Will i. Am, pentru achizitionarea hainelor cheltuindu-se mii de euro. De altfel, acesta este si stilul pe care Matteo il va aborda de acum inainte.
„Piesa „Andale” este produsa in studiourile Lanoy Production, este o piesa fresh, care a fost foarte bine primita de public. Imi doresc ca „Andale” sa se bucure de acelasi succes ca celelate piese ale mele. In spatele a tot ceea ce vedeti sunt multe ore de munca, o echipa de profesionisti si multa ambitie”, ne-a declarat Matteo.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii