Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Preotul de la Românii au talent care l-a înviat pe Elvis Presley. A „sfințit” scena cu o prestație electrizantă | VIDEO & FOTO

Preotul de la Românii au talent care l-a înviat pe Elvis Presley. A „sfințit” scena cu o prestație electrizantă | VIDEO & FOTO

Își spune Don Elvis, are 43 de ani, este preot catolic în Italia și a făcut un show la care nu se aștepta nimeni. Preotul de la Românii au talent a făcut show cu o piesă a lui Elvis.

De Miruna Darcovici,

”Locuiesc în Italia, într-un orășel micuț, la o oră de Roma. Mă ocup de pastorală, iar în timpul liber mă dedic pasiunii, dar încerc să nu uit că sunt preot. Distracția nu este un păcat”, a spus Preotul de la Românii au talent. După ce a ajuns pe scenă, acesta s-a dezlănțuit, cântând impecabil o piesă a lui Elvis Presley.


Romanii au talent 2017: Don Elvis – Interpreteaza Suspicious minds pe romaniiautalent.protv.ro
”Aș da orice să-l văd și pe popa al nostru Daniel, cântând ca Tudor Chirilă”, a reacționat Florin Călinescu, la final.

”Părinte, am o curiozitate. Aveți un tatuaj? Părinte ești foarte cool”, a spus Mihaela Rădulescu.

”Eu am avut senzația că-l aud pe Elvis. Pentru mine a fost un șoc. Ce zace în tine, părinte, iartă-mă… ce a fost acolo… ”, i-a spus Andra concurentului, iar Andi a continuat: ”Mare-ți e grădina, Doamne!, zicea o vorbă! E o apariție care va marca acest sezon, n-am nici o îndoială!”.

Don Elvis merge mai departe în concurs, cu 4 de ”Da”.

Schimbări la ”Românii au talent”

Smiley și Pavel Bartoș vor apasa butonul auriu în premieră, adică vor putea și ei trimite un concurent direct în semifinală, la fel ca jurații.

Sezonul șapte al show-ului de divertisment „Românii au talent”, a revenit din 17 februarie cu un sezon epic, plin de emoție, distracție, neprevăzut, suspans, tensiune, povești interesante și talent.

Competiția vine cu noutăți, iar una dintre acestea este reprezentată de faptul că gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, care sunt foarte buni prieteni, vor avea la dispoziție butonul auriu încă din etapa preselecțiilor. Astfel, pentru prima dată de la lansarea show-ului, cei doi prezentatori își vor putea trimite concurentul preferat direct în semifinală, la fel ca jurații.

Close
Închide
  Close