Mergi direct la conținut »
Presupusul amant al Mariei Constantin, mesaj pentru Marcel Toader, după ce a fost implicat într-un accident rutier
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Presupusul amant al Mariei Constantin, mesaj pentru Marcel Toader, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Presupusul amant al Mariei Constantin, mesaj pentru Marcel Toader, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Presupusul amant al Mariei Constantin, mesaj pentru Marcel Toader, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Soțul Emiliei Dorobanțu a transmis mesajul prin avocatul Daniel Ionașcu.

De Livia Lixandru,

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, avocatul Daniel Ionaşcu a transmis un mesaj din partea lui Cătălin Tutilescu.

Presupusul amant al Mariei Constantin, mesaj pentru Marcel Toader în direct la tv

În noaptea în care i-a trimis mesaj domnul Marcel lui Cătălin Tutilescu, pe 1 august… au vorbit cam 10 minute la telefon şi prin mesaje, context în care se înţelegerea că domnul Marcel glumeşte. domnul Cătălin v-a întors-o tot ca pe o glumă”, a spus Daniel Ionaşcu.

Soţul Emiliei Dorobanţu era pasager în maşina care s-a răsturnat. „A fost vina unei şoferiţe începătoare care este însărcinată şi nu s-a asigurat. Eram în oraş, nu aveam viteză şi a intrat în mine. Noroc că nu sunt începător şi am avut sânge rece, că altcineva nu ar fi putut să evite o tragedie. A venit SMURDul, toată lumea ţipa, dar gravida a avut prioritate”,  a spus presupusul amant al Mariei Constantin.

Marcel Toader este, de ceva vreme, în centrul atenției, din cauza divorțului de cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

Close
Închide
  Close