Mergi direct la conținut »
Prietena bună a lui Codin Maticiuc l-a dat de gol. “Flavia Mihășan este o fată frumoasă”. Ce spune despre relația lor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prietena bună a lui Codin Maticiuc l-a dat de gol. “Flavia Mihășan este o fată frumoasă”. Ce spune despre relația lor

Prietena bună a lui Codin Maticiuc l-a dat de gol. “Flavia Mihășan este o fată frumoasă”. Ce spune despre relația lor

 Prietena bună a lui Codin Maticiuc l-a dat de gol și a făcut primele declarații despre relația acestuia cu Flavia Mihășan. Oana Roman a vorbit în cadrul emisiunii sale online, găzduită de revista Viva! , despre zvonurile legate de povestea de iubire dintre asistenta tv și actor. 

De Livia Lixandru,

Până acum, cei doi nu au confirmat relația, însă Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Mai mult, vedeta este dă părere că Flavia și Codin s-ar potrivi perfect.

Oana Roman și Codin Maticiuc sunt prieteni de foarte mulți ani

“Aflam că Codin este cu o fată, Flavia Mihășan. Nu știu dacă el a afirmat sau nu, dar se pare că se naște o idilă. Flavia este o fată frumoasă și nu mi se pare prea mondenă, iar Codin este inteligent, deștep și face foarte multe lucruri bune pentru copiii bolnavi de cancer.  Flavia pare că este un alt gen, și nu este pe tipicul clasic de asistentă tv, cu silicoane și alte lucruri. Asta e foarte bine. Nu știu dacă Codin a confirmat, dar dacă sunt împreună, foarte bine”, a spus Oana.

La emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, prezentatorul de televiziune Dan Capatos l-a luat la întrebări pe Codin Maticiuc despre relația pe care o are cu Flavia.

„Dacă te duci la sală pentru ea, pentru Flavia, e bine. Noi știm că Flavia e atrasă de fiare”, i-a spus Dan Capatos.

„Normal că mă duc pentru ea”, a venit imediat răspunsul lui Codin Maticiuc.

Citește și

EXCLUSIV/ Anda Adam i-a dat o perucă fiicei sale pentru a putea ieși la Elle Style Awards 2017. „Nu am mai putut să scap de ea”

 

 

Close
Închide
  Close