MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 23:34

Prima despărțire la “Insula Iubirii”, sezonul 4. Marinela a cedat ispitei, iar iubitul ei a privit șocat imaginile cu cei doi

Distribuie

Marinela și Iulian este primul cuplu care s-a despărțit, la Insula Iubirii, sezonul 4. Totul s-a întâmplat după ce tânărul de 24 de ani a aflat șocat, că cea pe care o ceruse de soție i-a cedat ispitei George, încă din prima seară.

Marinela nu a avutt nicio reținere și și-a dat frâu liber , făcând ceea ce a simțit, exact cum a spus. A petrecut seara în compania lui George, și a declarat senină că se simte atrasă de el.

Iulian a fost invitat de Radu Vâlcan la primul bonfire, unde i-a arătat acestuia imaginile cu iubita lui. Atunci când a fost întrebat ce are de gând să facă, acesta a fost foarte clar. „Pentru mine totul se oprește aici. Nu o să o iert. Nu mă așteptam să cedeze din prima zi. Ce o să fac de acum? O să mă distrez” , a spus Iulian, vizibil afectat.

Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani), sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relația lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie! Marinela a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat și s-a mutat cu acesta. Tânăra povestește că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum își fac din nou planuri de viitor împreună.

Citește și

Cum prevenim absenteismul de la ore și abandonul școlar? Psihologul ne explică importanța programelor de educare a părinților

 

Comentarii