Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria

Prima imagine cu Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria

Elena Udrea a născut în urmă cu două săptămâni și între timp a fost și arestată în Costa Rica, dar abia astăzi a apărut prima imagine cu ea și fetița sa, Eva Maria.

Adrian Alexandrov, iubitul fosului ministru al Turismului, a publicat pe pagina sa de Facebook prima imagine în care Elena Udrea și Eva Maria pot fi văzute foarte clar. În fotografie apare Elena Udrea, îmbrăcată cu o rochie scurtă tip maieu cu un decolteu adânc, în pat, alături de Alexandrov îmbrăcat lejer într-un maieu alb care o ține în brațe pe Eva Maria învelită într-o păturică.

Fosta „blondă de la Cotroceni” a fost ridicată de agenții Interpol, miercuri din plină stradă, în timp ce era cu fetița sa, dar din imaginile apărute online nu poate fi văzut copilul. Tatăl Evei Maria este cel care a făcut publică prima imagine cu copilul.

El scrie că: „Am ales să fac această postare, cu Elena și fetița noastra Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare”.

Fotografia vine alături de prima reacție a bărbatului după arestarea Elenei Udrea. În mesajul postat, Alexandrov spune că Elena este și va rămâne „o femeie puternică”, dar adaugă că își dorește că aceeasta să fie alături de fiica lor într-un moment în care are mare nevoie de ea.

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni, în Costa Rica, iar în această perioadă autoritățile române trebuie să obțină extrădarea lor, după cum a mai anunțat șeful Interpol Costa Rica.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Elena Udrea a fost reţinută miercuri, în jurul orei locale 10.00, în zona Sabana Oeste, în timp ce Alina Bica a fost reţinută în jurul orei locale 14.00 în zona Sabana Este. Elena Udrea a fost condamnată, în luna iunie, la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute, însă ea a părăsit România cu câteva luni înainte de sentinţă. Alina Bica are o condamnare definitivă de 4 ani închisoare pentru favorizarea făptuitorului.


Citește și: Cotidian din Tatarstan, Rusia: Sorokin nu a fost lăsat la un forum din România, din cauza declarațiilor despre gay


 

 

Close
Închide
  Close