Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu fiica lui Adi Minune după ce s-a spus că este însărcinată
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu fiica lui Adi Minune după ce s-a spus că este însărcinată

Prima imagine cu fiica lui Adi Minune după ce s-a spus că este însărcinată

 Karmen și Bogdan Caplescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu doar câteva săptămâni s-a spus că cei doi se pregătesc să devină în curând părinți. Până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat marea veste, iar fiica lui Adi Minune ar fi însărcinată în primul trimestru.

Zilele acestea, artista se distrează în Dubai, acolo unde și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de prieteni, dar și de iubitul ei, Bogdan Caplescu.

Karmen a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu ea în costum de baie, asta după ce s-a scris că ar fi însărcinată. ‘Modul perfect de a începete noul an’, a scris vedeta la descierea fotografiei.

Potrivit medicilor, Carmen urmează să devină mămică pe la jumătatea anului acesta  Martori din cadrul clinicii au spus că cei doi erau foarte fericiţi şi abia aşteaptă să se împlinească rodul iubirii lor, potrivit Spynews. Iubitul lui Carmen Simionescu a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi în vara acestui an s-a închis la master în cadrul aceleaşi Facultăţi. A făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou.

Citește și

Să te machiezi și să-ți cari soțul în brațe. Cum arată viața Loredanei Popa, femeia care nu cedează în fața maladiei Huntington, boala de care suferă bărbatul ei

 

 
 
Close
Închide
  Close