Mergi direct la conținut »
Prima reacție a lui Florin Salam, după ce ar fi fost răpit. ”Nu mai cânt niciodată”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima reacție a lui Florin Salam, după ce ar fi fost răpit. ”Nu mai cânt niciodată”

Prima reacție a lui Florin Salam, după ce ar fi fost răpit. ”Nu mai cânt niciodată”

Declarație șocantă, făcută de Florin Salam după ce ar fi fost răpit în Italia. Manelistul a spus că aceasta a fost "ultima cântare" din viața sa deoarece vrea să ajungă la familia sa "în viață”.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea că Florin Salam a reușit să comunice cu prietenii săi din țară, după ce a fost ținut peste 10 ore într-o cameră de hotel din Milano. În urmă cu câteva minute, manelistul le-a spus apropiaților că acum este „în siguranță”.

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea”, a transmis Florin Salam

„Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt”, a spus manelistul.

Florin Salam a spus că a fost luat pe sus de doi barbați porecliți Berică și Versace, după ce un invitat l-a pocnit peste față în timp ce cânta la o nuntă în Milano.

Vă avertizăm! Imaginile vă pot afecta emoțional!

Vreme de peste 10 ore, nimeni nu a știu nimic despre manelist, iar la restaurant a rămas doar formația lui Salam, care a dat alarma în țară.

Nu se știe cu exactitate motivul pentru care Berică și Versace l-au scos din local și l-au ținut ascuns pe Florin Salam. Printre nuntași circulă informații potrivit cărora bărbații ar fi încercat să obțină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecției.

Cert este că, în acest moment, Salam a comunicat că e în siguranță, dar a transmis că nu va mai cânta niciodată. Nu e prima oară, însă, când manelistul face aceasta afirmație. De fiecare dată când a avut scandaluri sau probleme cu banii, Florin Salam a anunțat ca nu va mai cânta.


Citește și Cele mai mari cutremure produse în ultimii ani în România. Un seism din 2014 a crăpat șosele în Galați


 
 
Close
Închide
  Close