MENIU CAUTĂ

Primele declarații ale lui Daniel Robu după ce a devenit tată. Cum s-a schimbat viața lui

Distribuie

Primele declarații ale lui Daniel Robu după ce a devenit tată de băiat. Discret cu viața personală, artistul a ținut secret acest lucru, până zilele trecute când a împărtășit bucuria cu fanii lui.

Invitat în cadrul emisiunii Agenția VIP, Daniel Robu a povestit cum i s-a schimbat viața și ce a mai făcut în ultimii ani.

Daniel Robu este acum un bărbat împlinit

„E băiețel. E un sentiment senzațional. Am fost mult timp plecat din țară. Patrick Davian în cheamă. Noi ne gândeam și la Daniel, și la Octavian. Le-am combinat”, a spus Daniel Robu.

„Terminasem o relație și am zis că e momentul potrivit să plec să îmi dau niște răspunsuri. Am luat-o de la 0 în America. A fost foarte interesant, m-a călit atât de tare încât sunt în stare să rezolv orice. Am început să lucrez cu producători de acolo. Am intrat în lumea asta muzicală. Nu îmi lipsea absolut nimic, în afară de… această latură acolo: oare când o să fiu și eu tătic? După doi ani, am zis să schimb ceva. Am schimbat orașul. Am venit acasă. Am cunoscut-o pe ea acum un an jumate și acum avem un copil. O să facem și asta (n.r. nunta)”, a mai povestit el.

 

Comentarii