Alexandra Duli sau Alexandra Mucea, pe numele ei din buletin, a rezistat mai mult de trei luni în competiția din Republica Dominicană. Prima dată a făcut parte din echipa Războinicilor, iar apoi din echipa Vulturilor. Din păcate, concurenta a ajuns la votul publicului alături de Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Nu a fost susținută de public și a fost eliminată.

Acum, după eliminare, ea a fost surprinsă în Republica Dominicană. Îmbrăcată cu o rochie foarte mulată, gri, concurenta s-a bucurat de vremea de acolo, de peisaje, de plimbări relaxante.

A postat câteva imagini pe Instagram, căci acum are acces la telefon, și a făcut și câteva declarații: „Am acces la telefon, dragilor! ? Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele voastre, sunt extrem de multe și n-apuc să vă răspund tuturor, dar le văd și le apreciez sincer! ❤️ Vreau să știu cum vă simțiți voi. Eu mă relaxez”.

alexandra-duli-dupa-survivor-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fanii ei i-au urat ședere plăcută, dar au și felicitat-o pentru tot ce a reușit pe parcursul competiției „Survivor România” 2022.

Cine e Alexandra Duli

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Duli locuiește în Londra, acolo unde a și terminat facultatea. Ea a fost studentă la Universitatea din Kent și a absolvit-o în iulie 2019. Tânăra a făcut parte din echipa Războinicilor la „Survivor România” 2022, iar apoi din echipa Vulturilor.

Nu a fost pentru prima dată când ea a participat la o emisiune TV. Tânăra a fost concurentă și la „Burlacul”, astfel că ea a încercat să-l cucerească pe Andi Constantin.

Concurenta s-a mutat în Londra în urmă cu câțiva ani, însă ea este din municipiul Lupeni, județul Hunedoara. Alexandra Duli de la „Survivor România” este activă pe rețelele de socializare, iar pe contul de Instagram este urmărită de peste 32.000 de persoane.

Urmărește-ne pe Google News