Cornelia, soția artistului și Alexandru, fiul acestora, au stat în ultimele zile lângă sicriu. Îndurerați, cei doi încearcă să se susțină unul pe celălalt și să fie tari în aceste zile. Pe coroana pe care Cornelia a depus-o la mormântul celui care i-a fost aproape în ultimii 41 de ani, a scris: ”Luceafărul meu, păstrează-mi un loc printre stele, lângă tine”.

inmormantare patrichi (1)

Cornelia Patrichi, susținută de fiul său, Alexandru

VLAD4376-01Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fotografii: Vlad Chirea

Printre persoanele care au sosit alături de familia îndoliată a fost Gigi Becali, cel care de altfel i-a oferit soţiei lui Cornel Patrichi şansa de a alege cel mai bun loc de veci în cimitirul Pipera, unde afaceristul este proprietar. Becali a fost extrem de deranjat atunci când a aflat că Patrichi nu are un loc al lui pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, aşa că a luat decizia de a-i oferi unul în Pipera.

inmormantare patrichi (4)Se pare că înainte să moară, coregraful a fost de acord sa fie înmormântat în acest loc. Mormântul se află în apropierea lacului. Latifundiarul a atras atenţia tuturor, atunci când şi-a făcut apariţia la înmormântare şi asta pentru că deşi ar fi trebuit să fie îmbrăcat în negru, Becali a ales să poarte un costum vişiniu.