MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 11:00

EXCLUSIV/Am aflat primii trei concurenți din România selectați la «Ninja Warrior» de la PRO TV! Boxerul Bogdan Juratoni, o învățătoare și un designer de pălării!

Distribuie

Libertatea a aflat deja trei dintre curajoșii care-și vor înfrunta - și probabil depăși - propriile limite, în show-ul de excepție "Ninja Warior", care debutează duminică, pe 9 septembrie, la PRO TV!

„«Ninja Warrior România» e genul acela de emisiune pe care vrei să o urmărești împreună cu familia sau cu prietenii. Decorul, traseele, lupta concurenților cu obstacolele, răsturnările de situație în clasament, toate acestea cred că sunt motive suficiente ca telespectatorii să se așeze în fața televizorului și să urmărească «Ninja Warrior România»”, a declarat actrița Raluca Aprodu, cea care alături de Costi Mocanu și Daniel Nițoiu va prezenta noul show de la PRO TV.

Iată, deci, cine sunt primii trei care se vor înfrunta în competiție!

Iulia Alina Marcu (32 de ani) – fost ofițer antitero (în prezent învațătoare)

Alina este învățătoare de doi ani, a avut o pauză de cinci ani, după ce a terminat studiile în domeniu, timp în care a lucrat ca ofițer antitero. Acum predă la o școală din sectorul 3 al Capitalei. Este pasionată de fitness, parașutism, alpinism, scufundări, schi. A practicat atletism, kickboxing și de curând și-a descoperit pasiunea pentru kitesurfing.

Radu Itu – model și designer de pălării

Este pasionat de bungee jumping, snowboarding, călătorii, motociclism, surfing, drumeții, scufundări și …modelling. A făcut fotbal timp de 14 ani, iar acum este antrenor de fitness. De pălării s-a apucat în martie anul acesta, după o vacanță în Bali. E pasionat de pălării și, după ce a văzut nenumărate modele care l-au inspirat, s-a gândit să le și meșterească. Chiar a stat de vorbă, în Bali, cu un pălărier care l-a sfătuit să se apuce treabă. Așadar, la întoarcerea în țară, s-a băgat ucenic la un mester pălărier de 90 de ani din Bucuresti – nea Nicu, de unde a furat meserie!

Bogdan Juratoni – boxer

De trei ani s-a stabilit în București, unde este angajat la clubul Dinamo ca boxer profesionist. În 2012 a participat la Olimpiada de la Londra. A fost singurul sportiv care s-a calificat, iar povestea lui a lăsat pe toata lumea cu gura căscată.  Poreclit Rocky de Romania, Bogdan era un băiat sărac, dar cu o ambitie uriașă. Pentru Olimpiadă s-a antrenat câte 8 ore pe zi, fără echipament, fără vitamine,  iar antrenorul lui juca un rol triplu: de medic, nutriționist și psiholog. Juratoni  a obținut locul 3 la Mondiale, locul 2 la Europene și este de 16 ori campion național.


CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV/Cine este băiatul pe care l-a pupat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur 2018! Vlad e imobilizat în scaun rulant și orfan de mamă (VIDEO)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii