Mergi direct la conținut »
Prințesa Charlotte a făcut primii pași în public | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prințesa Charlotte a făcut primii pași în public | FOTO

Prințesa Charlotte a făcut primii pași în public | FOTO

Prințesa Charlotte a fost în centrul atenției, la un eveniment din Canada, țară în care familia regală britanică se află în turneu. Micuța de doar un an a rostit primul ei cuvânt în public, dar a făcut și primii pași în fața celor invitați la eveniment. Prințul George, fratele ei în vârstă de trei ani, nu s-a lăsat nici el mai prejos.

Prințul George și Prințesa Charlotte au fost invitații de onoare ai unei petreceri pentru copiii unor familii de militari. Cei doi membri ai familiei regale britanice au știut să întrețină atmosfera. Prințesa Charlotte a vorbit pentru prima oară în public. Ea spus cuvântul “pop” (poc), în timp ce se juca cu fratețe ei, prințul George, cu câteva baloane colorate, relatează Reuters.

Charlotte a sosit la petrecerea din Victoria, în brațele mamei sale și chiar a făcut cu mâna mulțimii. Micuța s-a bucurat extrem de mult atunci când a văzut baloanele colorate și imediat ce a fost lăsat jos, ea a început să meargă spre ele. Totodată, prințul George a părut că se distrează teribil cu mai multe baloane de săpun.

[libgallery id=”1614261″]

Evenimentul a avut loc în orașul Victoria, din provincia British Columbia, pe peluza din fața reședinței oficiale a guvernului canadian. Având în vedere că este prima călătorie în străinătate a prințesei Charlotte, în vârstă de un an, nu este de mirare de ce aceasta s-a aflat în centrul atenției.

La începutul turneului în Canada, fratele ei, Prințul George, a fost cel care a cucerit jurnaliștii. Asta după ce l-a ignorat pe prim-ministrul canadian Justin Trudeau care îi propunea un bată palma.

 

Close
Închide
  Close