Mergi direct la conținut »
Prințul Harry se iubește cu o actriță. Cine este norocoasa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prințul Harry se iubește cu o actriță. Cine este norocoasa

Prințul Harry se iubește cu o actriță. Cine este norocoasa

Prințul Harry iubește din nou. Acesta a început o relație , în mare secret, cu o actriță americană, pe nume  Meghan Markle, informează The Sun.

Roșcovanul familiei regale, în vârstă de 32 de ani,  se declară topit după superba brunetă, celebră pentru rolul lui Rachel Zane din serialul american de succes,  „Suits”.„Ești mai fericit decât a fost în toți aceștia ani. Are parte de o perioadă liniștită în viața lui, iar Meghan a apărut la momentul potrivit”, a declarat un prieten de-al prințului pentru Sunday Express.

Formează un cuplu din luna mai

Meghan (35 de ani)  este născută în Los Angeles, SUA, însă în prezent locuiește în Toronto, unde se filmează celebrul serial. Ea și Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități.

De atunci, actrița a făcut mai multe călători la Londra pentru a-l vedea pe Harry, cu care a petrecut alături de prietenii lui și roșcovanul i-a făcut cunoștință și cu ducele și ducesa de Cambridge, prințul William și Kate Middleton.  Un apropiat al familiei regale a declarat chiar că William și kate au plăcut-o foarte tare pe Meghan și o consideră potrivită pentru Harry.

Another #BTS from my cover shoot for @lifestylemag #NYC #photoshoot ?

O fotografie postată de Meghan Markle (@meghanmarkle) pe

Cei doi se văd în fiecare săptămână și profite de timpul pe care îl au împreună ca să se bucure cât mai mult unul de celălalt, atracția dintre ei fiind extrem de vizibilă.

Palatul Kensington nu au vrut să comenteze subiectul, precizând că este un „subiect personal”.

Meghan Markle se iubește cu printul Harry din luna mai

Close
Închide
  Close