Mergi direct la conținut »
Probleme între Marian Drăgulescu și soția lui. “Am fost la terapie“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Probleme între Marian Drăgulescu și soția lui. “Am fost la terapie“

Probleme între Marian Drăgulescu și soția lui. Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde au dezvăluit amănunte mai puțin știute din familia lor. Cei doi au recunoscut că au foat la un pas de divorț și au apelat la ajutorul specialiștilor.

„El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu. L-am terorizat pe domnu(n.r Marian Drăgulescu). Ne-am tratat și separat și împreuna. Am observat îmbunătățiri.”, a spus Corina Drăgulescu la Antena 1.

„Ea este o persoană super perfecționistă și ea vrea sa rezolve toate lucrurile dacă se poate. Nu ma lasă pe mine să fac nimic. Dacă s-ar pricepe la gimnastică cred că ar veni și acolo. Și normal că s-au produs anumite dezechilibre.”, a declarat Marian Drăgulescu  în emisiunea XNS.

Citește și

Mesajul transmis de jurnalistul german, ridicat de jandarmi la protestele din Piața Victoriei

Close
Închide
  Close