De Dana Aramă,

Potrivit www.ziuaconstanta.ro, Alexandra Stan a fost chemată în instanţă de Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi, cei care s-au ocupat de promovarea sa. Cei doi, patronii Maan Music Studio SRL, s-au adresat Tribunalului Constanţa. Ei vor să obţină de la artistă o serie de drepturi de autor şi alte drepturi conexe.
Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei mai sus precizate la data de 15 ianuarie. Oricare va fi decizia Tribunalului Constanţa, ea va putea fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
De partea cealaltă, nici Alexandra Stan nu stă degeaba. Pe data de 13 ianuarie, artista s-a adresat Judecătoriei Constanţa, unde a depus o plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată. Dosarul a fost repartizat aleatoriu completului de judecată P 6, prezidat de magistratul Mihaela Lavinia Cîrciumaru. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 13 martie.
Nu este exclus ca Alexandra Stan să fi atacat în instanţă şi decizia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa prin intermediul căreia s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală (SUP) a lui Vasile Marcel Prodan, suspectat de şantaj.
Nu este de trecut cu vederea faptul că aceiaşi procurori ai DNA Constanţa au hotărât disjungerea cauzei în vederea continuării cercetărilor faţă de Prodan sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi lovire sau alte violenţe şi declinarea competenţei de soluţionare a cauzei astfel formate în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Citeşte şi:

UITE CE DEMERS IMPORTANT A FĂCUT ALEXANDRA STAN! RĂSPUNSUL ÎL VA AFLA PE 6 LUNI!

Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan, scapă de urmărirea penală

Alexandra Stan vrea muzică, nu bătaie! Solista, implicată într-o campanie antiviolenţă, îi dă peste nas lui Marcel Prodan, fostul ei impresar care a caftit-o astă-vară

Alexandra Stan ÎL ÎNFUNDĂ PE Marcel Prodan cu PROBE DE LA MEDICI PRIETENI

 
 

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială