MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 15:03

Prognoza meteo pe 1 septembrie. Canicula pune stăpânire pe mai multe zone din țară

Distribuie

Meteorologii anunţă caniculă în majoritatea ţării, cu temperaturi care urcă până la 36 de grade. În Bucureşti vor fi 35 de grade Celsius. Vreme frumoasă în majoritatea ţării, cerul va fi variabil, cu înnorări doar în zonele montane, unde ar putea ploua izolat după miezul nopţii.

Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile şi disconfortul termic sunt în creştere în special în sud şi vest. Indicele temperatură-umezeală va atinge local pragul critic de 80 de unităţi în Câmpia Română, în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării.

Vor mai fi condiţii de ploaie, dar local sau izolat în vest şi nord-vestul ţării şi la munte. Tot izolat va cădea şi grindină. Vântul va avea unele intensificări temporare în sud-estul României.

Vremea va fi călduroasă în debutul toamnei în Capitală, anunţă prognoza meteo.  Temperaturile ating 34-35 de grade în cursul zilei, când şi indicele temperatură-umezeală ajunge la pragul critic de 80 de unităţi. În cursul nopţii, minimele vor fi în jurul a 20 de grade, mai scăzute în zonele mărginaşe ale oraşului. Presiunea atmosferică se menţine la aceleaşi cote, mai joase faţă de mediile perioadei, potrivit Observator.tv.

Vremea este caldă şi frumoasă pe litoral, transmite ANM.  Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Prima zi de weekend e caracterizată de temperaturi mai mari faţă de zilele trecute, între 29 şi 32 de grade. În cursul nopţii, valorile termice vor fi între 21 – 24 de grade. Apa mării va avea 25 – 26 de grade. Sâmbătă, şi în zonele montane vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a Carpaţilor. Mai sunt însă condiţii de ploaie, însă izolată şi de scurtă durată. Meteorologii estimează că, tot izolat, se mai poate înregistra şi grindină.

Citește și

Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

 

 

Citește mai multe despre Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii