Mergi direct la conținut »
Program și reguli de acces la concertul lui Joe Satriani din București
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Program și reguli de acces la concertul lui Joe Satriani din București

Program și reguli de acces la concertul lui Joe Satriani din București

Program și reguli de acces la concertul lui Joe Satriani din București. Miercuri, pe 25 iulie, celebrul chitarist Joe Satriani revine la București, la Arenele Romane, în cadrul turneului "What Happens Next Tour"!

Așadar, Joe Satriani – cel mai cunoscut chitarist rock al lumii – revine la Bucureşti, concertul său fiind deschis de trupa Arthur, una dintre revelațiile industriei muzicale românesti.

Concert Joe Satriani – PROGRAM

19:00  Permisiune acces

20:00  Concert deschidere – trupa Arthur

21:00  Concert Joe Satriani

Guest list-ul este valabil 90 de minute, de la deschiderea portilor.

Concert Joe Satriani – REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos), începand cu ora 19:00, iar concertele încep de la ora 20:00! După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți, pentru a vedea trupele favorite. Joe Satriani va urca pe scenă de la ora 21:00. Concertul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (și orice alt tip de tabletă);

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

– umbrele (în caz că se anunță ploaie, sunteți rugați să veniți cu pelerine);

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare, pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare în locație toți participanții vor fi perchezitionați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează, până la ora 22:00, doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

– Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor, fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete și brățări

– Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.

– Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc sa părăsească zona de eveniment… o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

– Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățară la acces.

  • Categoria A – locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitată la 700 de bilete (capacitatea totală este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B și C;
  • Categoria B – în picioare, în fața scenei; categoria este limitată la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de bilețele la categoria B au acces și la categoria C, unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate;
  • Categoria C – în picioare, în spatele categoriei B sau locuri pe scaune, în sectoarele F, G, I și J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria C nu au voie să între la categoriile A și B.

Concert Joe Satriani – BILETE:

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în stațiile de Plată SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet, dar și în ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile, la următoarele prețuri:

  • Presale 2: 249 Lei categoria A, 159 Lei categoria B, 89 Lei categoria C pana pe 24 iulie;
  • La intrare: 260 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C.

Citește și: VIDEO/ Am fost la cel mai mare show aviatic din lume. Afaceri de 100 de miliarde € în două zile


 

Close
Închide
  Close