Program TV de Crăciun la PRO TV

Program PRO TV 24 decembrie

La ora 15:30 este difuzat filmul „Miracolul de pe strada 34”, o reinterpretare a peliculei cu același nume din 1947. Dorey Walker și fetița ei nu cred prea mult în spiritul Crăciunului. Doris, director executiv al magazinului Marcy, este însărcinată să găsească cel mai potrivit Moș Crăciun pentru a împărți daruri copiilor în magazin. Cel ales este Kriss Kringle, care este convins că el chiar e Moș Crăciun. Autoritățile îl amenință că îl vor interna într-un spital de nebuni, însă un tânăr avocat și spiritul Crăciunului îl vor salva.

În Ajunul Crăciunului, după știrile de la ora 20.30, este difuzat un episod special din serialul românesc „Las Fierbinți”. De la ora 22.00 începe „Jumanji: Aventură în junglă”. Acțiunea filmului lansat în 2017 se concentrează asupra a patru liceeni aspirați în jungla virtuală a unui joc video, unde încep o misiune ca avataruri adulte, amuzant de nepotrivite. Pelicula a fost regizată de Jake Kasdan, iar rolurile principale au fost interpretate de actorii Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert.

După miezul nopții, la 0.15 este difuzat un film fantastic american din 2015, „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”. Regizorul Joe Wright s-a inspirat din celebrul roman al lui J. M. Barrie, relatează Cinemagia. Filmul reprezintă reinventarea poveștii lui Peter Pan, în momentul în care eroul se întâlnește pentru prima dată cu Țara de Nicăieri. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de pirați și dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră. O străveche profeţie şi ajutorul căpitanului Hook şi al lui Tiger Lilly îl vor ajuta pe Peter să-şi obţină locul de drept în coloratul tărâm fermecat.

Cât înseamnă, pe an, creșterea salariilor cerută de profesori? Un submarin comandat de România din Franța sau „taxa de solidaritate” pe care n-au mai plătit-o companiile din energie
Recomandări
Cât înseamnă, pe an, creșterea salariilor cerută de profesori? Un submarin comandat de România din Franța sau „taxa de solidaritate” pe care n-au mai plătit-o companiile din energie

Program PRO TV 25 decembrie

În ziua de Crăciun, începând cu ora 5:00, telespectatorii vor putea urmări la PRO TV filmul „Căţelul care a salvat Crăciunul”, urmat de „Goana după cadou” începând de la ora 7:00. Comedia din 1996 este regizată de Brian Levant, iar din distribuție fac parte Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Rita Wilson, Phil Hartman, Robert Conrad, Martin Mull, Jake Lloyd. Totul începe când Howard lipseşte de la antrenamentul de karate al fiului său, iar el îi promite să se revanşează de Crăciun cu o jucărie pe care micuţul şi-o dorea de multă vreme. Ceea ce nu știe el este că jucăria respectivă e dorită de toți copiii și este foarte greu de găsit. În Ajunul Crăciunului, el trebuie să concureze cu un lucrător poştal, un actor, un poliţist şi cu aproape fiecare părinte din oraş, pentru a face rost de jucăria mult visată. 

De la ora 8:45 este comedia „Dădaca McPhee”. În această peliculă, Emma Thompson interpretează o femeie misterioasă, cu puteri speciale, care intră în casa domnului Brown, devenit recent văduv. Ea încearcă să-i îmblânzească cei șapte copii puși pe șotii ai acestuia, care au pus pe fugă 17 bone. Însă după ce dădaca McPhee preia controlul, aceștia încep să observe că tot comportamentul lor obraznic are consecințe magice și uimitoare.

Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis
Recomandări
Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis

„Regatul de gheaţă 2” este difuzat de la ora 10:45, urmat de comedia „Crăciun cu scântei” de la ora 12:45, cu Matthew Broderick, Danny DeVito, Kristin Chenoweth în rolurile principale. Într-un oraș din statul New England, doi vecini își declară război după ce unul dintre ei își decorează casa cu atât de multe luminițe de Crăciun, încât pot fi văzute din spațiu. Întreaga comunitate este întoarsă pe dos, pe măsură ce familiile încearcă să descopere adevăratul spirit al Crăciunului.

De la ora 17:00 începe filmul „Câinii zăpezii”, de la 19:00 Știrile PRO TV, urmate de serialul românesc „Las Fierbinți” de la ora 20:00.

Comedia „Pinguinii domnului Popper” începe de la ora 22:00. Adaptarea cinematografică a romanului pentru copii ”Mr. Poppers Penguins”, scrisă în 1938 de Richard și Florence Atwater, spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica și care devine, fără voia lui, proprietarul a 6 pinguini.

Program PRO TV 26 decembrie

De la ora 6:15 este difuzat filmul de Crăciun „Eloise, micuţa cupidon”. Eloise trăiește la ultimul etaj al Hotelului Lobby alături de bunica sa. Înainte de Crăciun mama ei o sună de la Paris și îi spune că îi este imposibil să ajungă la hotel deoarece toate avioanele sunt ținute la sol din cauza zăpezii. Între timp, la hotel, fiica proprietarului, Rachel Peabody, apare cu logodnicul său, Brooks Oliver, dar Eloise își dă seama că acesta este un infractor care urmărește să pună mâna pe averea proprietarului hotelului. Eloise încearcă să reaprindă dragostea dintre Rachel și Bill, fostul ei prieten.

Președinta Maia Sandu nu l-a lăsat pe Viktor Orban să-i pupe mâna. Alte trei momente inedite de la summitul desfășurat în Republica Moldova
Recomandări
Președinta Maia Sandu nu l-a lăsat pe Viktor Orban să-i pupe mâna. Alte trei momente inedite de la summitul desfășurat în Republica Moldova

De la 10:30 este difuzată animația „Grinch”. Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul.

„O coroană de Crăciun” difuzată de la ora 12.15, este o comedie despre Allie, care, după ce este concediată de la un hotel din New York unde lucra ca menajeră, acceptă fără tragere de inimă să fie dădaca unei fete care face parte dintr-o familie puternică din Europa.

„Frumoasa și bestia” începe de la ora 16.15. După ce i s-au scufundat vapoarele cu mărfuri, un negustor ruinat se retrage la ţară, împreună cu cei şase copii ai săi. Cea mai mică dintre fete se numeşte Belle, o tânără blândă, iubitoare şi plină de graţie. Într-o zi, negustorul se rătăceşte în pădure şi descoperă domeniul fermecat al unei bestii înfricoşătoare, care-l condamnă la moarte pentru furtul unui trandafir din grădina sa. Simţindu-se vinovată, căci ei îi era destinat trandafirul, Belle hotărăşte să se sacrifice în locul tatălui ei. Dar la castel n-o aşteaptă moartea, ci o viaţă ciudată, în care se amestecă clipe feerice cu momente de spaimă şi tristeţe. Frumoasa fată şi Bestia se întâlnesc în fiecare seară la cină, învăţând să se îmblânzească reciproc şi să-şi deschidă inimile.

De la ora 20.00 începe „Infernul din zgârie-nori”, un film thriller de acțiune american din 2018, scris și regizat de Rawson Marshall Thurber, cu Dwayne Johnson în rolul principal, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Noah Taylor, Byron Mann, Pablo Schreiber și Hannah Quinlivan.

„Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” va fi difuzat de la ora 22:00.

După miezul nopții, mai exact la ora 01:00 este difuzat filmul „De Crăciun nu stăm acasă!”. O comedie cu Reese Witherspoon, Vince Vaughn și Mary Steenburgen în rolurile principale. Kate și Brad sunt împreună de trei ani, sunt fericiți, dar nu au gânduri de căsătorie și făcut copii, iar Crăciunul au de gând să și-l petreacă pe plajă, în Fiji. Planurile le sunt însă date peste cap când se văd nevoiți să-și viziteze, pe rând, părinții divorțați. De-a lungul zilei de Crăciun, își amintesc de copilărie, ajung să se cunoască mai bine decât au făcut-o în cei trei ani de când sunt împreună și încep să realizeze că vor altceva de la viață…

  • Care sunt cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi cu familia anul acesta

Program TV de Crăciun la Antena 1

Program Antena 1 24 decembrie

De la ora 08.00 până la ora 12.00 atunci când va începe Observatorul, telespectatorii vor putea urmări emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan şi Dani pregătesc o super ediţie SuperNeatza, cu oaspeţi de seamă. Elena Gheorghe, Provincialii şi Costi Ioniţa le vor trece pragul haioşilor matinali şi îi vor colinda, în vreme ce magicianul Robert Tudor şi Profesorii Trăsniţi vin cu momente speciale pentru o zi specială. Dr. Anca Hâncu va pune cadouri inedite sub bradul echipei Neatza, pentru un An Nou mai sănătos, mai productiv şi mai echilibrat. 

Pe 24 decembrie, de la 11:50, Alessandra Stoicescu va aduce ultima poveste a campaniei din acest an. Gesturile care unesc şi salvează au adus zâmbete și speranță, la Antena 1. Prin campania „Ajut eu!”, 25 de povești ale învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole au ajuns la cei care și-au dorit să transforme visele în realitate. Începând cu 29 noiembrie și până în Ajun de Crăciun, telespectatorii au văzut cum o punte se realizează între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute. Sute de vieți s-au transformat de atunci și, cu fiecare poveste, a devenit mai clar ca niciodată că România este țara oamenilor cu inimă mare.

De la ora 14.00 este difuzat filmul romatic „Crăciunul la palat”. În timp ce planifică un concurs de Crăciun pentru regatul San Senova, coregrafa Katie și regele Alex se îndrăgostesc. Dar oare oamenii din regat îi vor permite regelui să se însoare cu o străină?

Multă emoţie, de sărbători, şi la „Acces Direct”. În Ajun de Crăciun, de la ora 16:00, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii din care nu vor lipsi poveşti de viaţă deosebite ale vedetelor. Ana şi Monica Odagiu, Georgiana Lobonţ, alături de familia sa, Dinu, Deea Maxer şi cei doi copii şi Maria Buză şi soţul acesteia vor fi invitaţii Mirelei în zi de sărbătoare. Mai mult, gazda emisiunii îi va colinda pe cei de acasă în ziua sfântă de Ajun. 

Vineri, în ajunul Crăciunului, „Prețul cel bun” pregătește o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Începând cu ora 18:00, prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de co-prezentatori, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin vor da startul unui spectacol plin cu energie bună și premii valoroase. Ca de obicei, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii. Pe 24 decembrie se pune în joc cel mai mare câștig de până acum la Prețul cel bun, un automobil care ar putea fi adjudecat de unul dintre concurenții norocoși. În spiritul sărbătorilor, întreaga gradenă, cât și concurenții vor purta costume speciale de Moș Crăciun.  

De la ora 19:00, în cadrul Observator, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Moș Crăciun, în Ajun de Crăciun. Pregătit pentru călătoria care aduce bucurie și zâmbete pe fețele copiilor din întreaga lume, în fiecare an, Moș Crăciun acordă interviuri în exclusivitate, pentru Observator. Moșul are un mesaj important pentru micuții din România, dar face și dezvăluiri despre viața lui secretă. Primește și el cadouri de Crăciun? Îi e teamă că niciun Crăciun nu va mai fi alb din cauza schimbărilor climatice? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul la Observator, în Ajun de Crăciun. De altfel, în fiecare zi a lunii decembrie, la Observator, telespectatorii au aflat poveștile din spatele tradițiilor de Crăciun. Cum a ajuns Laponia să fie casa lui Moș Crăciun, cum a apărut tradiţia împodobirii pomului cu globuri şi luminiţe, de ce merg românii cu Steaua de Crăciun sau de ce se îmbracă Moş Crăciun în roşu și cu ce viteză trebuie să meargă sania lui ca să ajungă la toată lumea? Răspunsurile la întrebări au putut fi aflate zi de zi, la Observator. 

Seara, de la 20:00, Antena 1 surprinde magia şi îşi invită telespectatorii ca împreună cu întreaga famiie să se bucure de aventurile savuroasei serii „Singur acasă”, într-o ediţie maraton a primelor trei parţi ale celui mai aşteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor. 

„Aventurile lui K-9: O poveste de Crăciun” va fi difuzat de la ora 02:30. Kassie, prietenii ei şi câinele ei, Scoot, organizează o strângere de fonduri pentru vacanţă, dar trebuie să protejeze banii de nişte escroci, ca să poată salva Crăciunul.

Program TV de Crăciun 2021. Ce vedem la TV de Sărbători

Program Antena 1 25 decembrie

În prima zi de Crăciun, Antena 1 își invită telespectatorii să creadă din nou în povești cu unele dintre cele mai frumoase filme de Crăciun ale tuturor timpurilor: „Singur de Crăciun”, de la ora 09:00, „Hugo”, de la 10:30, „Omu de la Zoo”, de la 17:00, precum şi animaţia „Albă ca Zăpada şi cei Şapte Pitici”, de la 20:00 şi „Regele Leu”, de la 21:45, se vor vedea la Antena 1 în zi de sărbătoare. 

Atmosfera de poveste va continua de la 23:45, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun 2021 al lui Ștefan Bănică. Chiar și în aceste vremuri complicate, Ștefan Bănică duce mai departe tradiţia Concertului de Crăciun. Anul acesta va fi un concert live, realizat în exclusivitate pentru televiziune, într-un platou tv. Artistul va aduce atmosfera magică a Crăciunului în casele românilor pentru al 20-lea an consecutiv. O performanță unică a unui artist român. Emoție, energie, bucurie, magie sunt doar câteva dintre ingredientele spectacolului. 

Program Antena 1 26 decembrie

A doua zi de Crăciun, cei mici şi cei mari deopotrivă sunt invitaţi să trăiască spectacolul magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli în ultima ediţie din acest an „Casa Zurli”, difuzată de la ora 09:00, la Antena 1.

Distracţia continuă şi în a doua zi de Crãciun, încă de la primele ore ale dimineţii. Petrecerea continuă de la ora 10:00, în platoul Super Neatza, când Dani îşi doreste un Crăciun liniştit alături de Nicolai Tand şi Diana Munteanu, dar colindătorii veseli Răzvan, Florin Ristei, Ilona, Cuza, Rizea şi Oprișan îi strică planurile. Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor sărbătoresc şi ei alături de Super Neatza cu un moment de neratat, în vreme ce Maria Cârneci şi Jean de la Craiova aduc buna dispoziţie la masa în familie. Seara, de la 20:00, concurenții trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați, care a primit o a doua șansă, vor lupta, la Antena 1, în marea finală a celui de-al unsprezecelea sezon „iUmor”.

Program TV de Crăciun la Kanal D

Program Kanal D 24 decembrie

De la ora 15:00 începe emisiunea „Teo Show” moderată de Teo Trandafir și Bursucu. De la ora 20:00 este difuzat serialul turcesc „Prizoniera destinului”.

“Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, a revenit cu noi episode pline de emoție și suspans, la începutul lunii decembrie. Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, continuă cu noi și tumultuoase întâmplări, menite să surprindă privitorul.

Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care s-a îndrăgostit și alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că destinul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

De la 22.30 începe show-ul de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Program Kanal D 25 decembrie

În ziua de Crăciun, de la ora 20.00, telespectatorii pot urmări la Kanal D „Show în Târgul de Crăciun”. Emisiunea va aduce în fața publicului momente inedite de comedie, muzică și divertisment, inspirate din noua realitate pe care o trăim, toate sub motto-ul „Să fim veseli ca să nu fim triști!”. Scheciuri memorabile, parodii muzicale, personaje care fac deliciul programelor de știri, toate acestea vor fi puse în scenă de o echipă de actori incredibilă, care vor da farmec unei seri de Crăciun de neuitat. 

Din distribuție vor face parte Toni Grecu, Irina Ștefan, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama-Jojo, Monica Anghel, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Dragos Mușat- Tetelu, Gicu Gojira, Nicu Banea, 1 Q Sapro și mulți alții. 

Prezentatoarele show-ului vor fi Diana Dumitrescu și Irina Ștefan, cele care îl vor însoți pe Moș Crăciun în aventura lui magică prin România.

De la ora 22:00 va fi difuzată gala „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Program TV de Crăciun 2021. Ce vedem la TV de Sărbători

Program Kanal D 26 decembrie

A doua zi de Crăciun începând cu ora 20.00 va fi difuzată comedia „Haos de Crăciun”. Charlotte Cooper (Diane Keaton) are o dorinţă de Crăciun simplă: vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generaţii, adunarea clanului Cooper sub acelaşi acoperiş a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea şi bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare şi vor venit musafiri neaşteptaţi, relatează TVMania.

De la ora 22.00 începe emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Program TV de Crăciun la TVR 1

Program TVR 1 24 decembrie

La ora 14.50 este anunțată difuzarea „Mesajului de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei Române”, urmat de „Opre Roma” la ora 15.10. În ajun de Crăciun, la șuetă cu actorul păpușar Rudy Moca din Târgu Mureș.

„Moș Crăciun… de împrumut” este difuzat de la ora 17.00. Moș Crăciun întârzie la întâlnire! Copiii sunt triști, însă Magicianul TEO rezolvă impasul: va găsi un Moș Crăciun…de împrumut! Acesta va fi la fel de generos precum „originalul” cu micuții artiști, care-i vor cânta și-l vor încânta cu surprizele lor!

„Iată, vin colindători!” de la ora 21.00. Prezintă Iuliana Tudor un concert de colinde şi cântece de Crăciun interpretate de grupuri de colindători din toată ţara şi vedete ale folclorului românesc.

O comedie romantică, „Crăciun la magazin”, e difuzată la ora 23:00. Noelle are parte de un ajun al Crăciunului cu peripeţii: blocată din greşeală în magazinul unde lucrează, e vizitată de o femeie care susţine că ar fi îngerul ei păzitor. Alături de ea, Noelle călătoreşte în timp, prin Crăciunuri trecute şi viitoare, învăţând din vechile greşeli şi primind chiar şansa unei iubiri adevărate.

Program TVR 1 25 decembrie

În ziua de Crăciun, Animația „Strop și balonaș” este difuzată de la 8.20. „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei!” începe de la ora 9.00 și chiar în prima zi de Crăciun, în cea mai așteptată dimineață din an, Grig și Luni nu au găsit niciun cadou sub brad. De ce oare? Cei mai veseli, curioși și năzdravani prieteni vor învața împreună cu micii telespectatori cât de importanta este răbdarea, generozitatea și bucuria de a dărui. În ediția din 25 decembrie toți copiii au întâlnire cu un invitat special, Moș Crăciun, la „1, 2, 3 și afli tot ce vrei!”. O ediție specială din care nu lipsesc premiile, muzica și distracția dar și răspunsurile la nenumăratele de ce-uri ale copiilor. Emi Kovacs ne pregătește cea mai rapidă, sănătoasă și gustoasă rețetă de turta dulce. 

De la 15.50 începe animația „Micul Prinț”. Eroina povestirii este Fetița (Mackenzie Foy), pe care mama sa (Rachel McAdams) o învață cum să se poarte în lumea adulților. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul (Jeff Bridges). Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul prinț (debutantul Riley Osborne).

„Povești de Crăciun” de la ora 21.00. Emisiunea este o invitaţie la nostalgia sărbătorilor copilăriei, cu poveşti spuse la gura sobei, într-o atmosferă caldă, cu parfum de portocale şi cozonac. Provocarea a fost lansată de Alina Amza, realizator TVR, iar printre cei care povestesc cum arăta Crăciunul perfect pentru ei, cum era sărbătorit în copilăria lor, au răspuns: interpreta Maria Dragomiroiu, preotul catolic Francisc Doboş, Irina Margareta Nistor, vocea inconfundabilă a filmelor de pe casete video, cosmonautul Dumitru Prunariu, Toni Grecu, Rică Răducanu, Adriana Trandafir. Cu toţii îşi amintesc cu dor de atmosfera plină de căldură a Crăciunului copilăriei şi ne-o aduc şi nouă în case.

De la ora 22.10 este difuzat filmul „Miracol de Crăciun”. În ajunul Crăciunului, pe un viscol teribil, opt străini se refugiază într-o biserică părăsită de la marginea unui orăşel. Timp de câteva ore, ei devin o adevărată comunitate, cunoscându-se şi ajutându-se unii pe alţii cu diverse probleme de viaţă.

Program TVR 1 26 decembrie

De la ora 10:10 este difuzată comedia „Luminile Crăciunului”. Hazel, o tânără artistă aflată într-o criză de inspiraţie, şi Jonah, un tânăr manager care vrea să-şi impresioneze şeful, îşi unesc forţele pentru a crea un decor memorabil de Crăciun în holul unui hotel de lux, relatează TVR 1.

Comedia „Crăciun în Munții Blue Ridge” este difuzată de la ora 15.40. Willow se întoarce în orăşelul ei natal din Virginia ca s-o ajute pe sora ei la pregătirile pentru nuntă. Viitoarea mireasă îşi doreşte să organizeze ceremonia în pensiunea care a aparţinut, cândva, familiei lor, aşa că Willow trebuie să-l convingă pe David, actualul proprietar, să fie de acord.

Program TV de Crăciun la TVR 2

Program TVR 2 24 decembrie

La 9.30 începe filmul pentru copii ”Un cățel la Hollywood”, în care vedem cum Murphy, căţelul cu abilităţi „telepatice”, s-a săturat să fie o vedetă de film exploatată de producătorii hollywoodieni. Simpaticul patruped îşi ia lumea în cap şi, din fericire, dă peste un grup de copii care vor avea grijă de el.

„Arena circului: Cirque du Soleil”- Partea a II-a este difuzată de la ora 15.00. De la ora 18.45 este difuzat filmul „Bagaj de sărbători”. Sarah, medic pediatru şi mamă a două fete, trăieşte despărţită de soţul ei, Pete, în aşteptarea pronunţării divorţului. În prag de Sărbători, ea decide să reunească familia pentru câteva zile, cu condiţia ca Pete să se împace cu cele două fiice ale lor.

Program TVR 2 25 decembrie

Filmul ”Un trandafir de Crăciun”, o comedie romantică e difuzată de la 13.30. De generaţii, familia lui Andy se ocupă de decorarea carelor participante la Parada Trandafirilor de Anul Nou. Când tatăl ei se îmbolnăveşte, Andy trebuie să preia frâiele şi să predea la termen comanda unei companii importante, deşi Cliff, reprezentantul acesteia, îi dă mai multă bătaie de cap decât se aştepta.

De la ora 18.45 este difuzat filmul „Ailo: aventuri în Laponia”. Povestea lui Ailo începe într-o dimineaţă de aprilie, în inima Laponiei. Ailo este un pui de ren, unul dintre zecile de mii din această regiune aspră şi fascinantă. Înzestrat de natură cu tot ce-i trebuie pentru a supravieţui în mediul polar, Ailo învaţă să facă primii paşi, creşte, îşi face prieteni, dă piept cu primejdiile, dar şi cu bucuriile vieţii, explorează peisaje extraordinare şi, prin simpla lui existenţă, contribuie la continuitatea firească a lumii sale.

De la 20.20, telespectatorii pot urmări la TVR 2 filmul „Contra cronometru”. Rosco Frazer, aventurier şi autostopist „de carieră”, şi Doug O’Riordan, recent ieşit din puşcărie, se întâlnesc întâmplător în cursul unei încăierări dintr-un restaurant, pe marginea unei autostrăzi. După mai multe peripeţii cu un camion în care fiecare se urcase crezând că celălalt este proprietarul, Rosco şi Doug ajung la aeroport şi, ca să scape de poliţie, decid să facă rost de bilete de avion pentru o destinaţie cât mai îndepărtată. Dar, bineînţeles, încurcăturile se ţin lanţ: cei doi sunt confundaţi cu doi agenţi secreţi CIA şi trimişi într-o misiune specială la Miami, relatează tvr.ro.

Program TVR 2 26 decembrie

În a doua zi de Crăciun, telespectatorii pot urmări un film românesc la TVR 2 începând cu ora 13.10. „Misterele Bucureștilor” este un film românesc din 1983, regizat de Doru Năstase. El este cel de-al treilea film din seria Mărgelatu. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Florin Piersic, Marga Barbu, Szabolcs Cseh, Jean Constantin, Ion Besoiu, George Motoi și Ion Dichiseanu.

De la ora 18.45 începe filmul romantic „Nuntă de Crăciun”. Filmul românesc „Masca de Argint” este difuzat de la ora 20.20. În timpul unui banchet fastuos, oferite de un bancher prea darnic, are loc un conflict în care sunt împușcati doi oameni. Asasinul este înveșmântat exact ca justițiarul Mărgelatu și spune că acționează în numele Frăției. Din distribuție fac parte: Florin Piersic, Alexandru Repan, Marga Barbu, Szabolcs Cseh.

„Curtezana”, filmul de dragoste, este difuzat de la ora 22.20. Un film provocator, ce ne dezvăluie Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates), un tânăr răsfățat de 19 ani. Mama lui i-l încredințează mai tinerei sale prietene și rivale, Léa de Lonval (Michelle Pfeiffer), pentru a-l iniția în arta amorului. 

Program TV de Crăciun la Antena Stars

Program Antena Stars 24 decembrie

Startul distracţiei este dat încă din ziua de Ajun de către echipa Star Matinal. Artişti de renume le trec pragul lui Nasrin şi lui Dima încă de la primele ore ale dimineţii la Star Matinal, de la ora 8:00. Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Diana Matei şi Taraful Cleante le dau întâlnire telespectatorilor în dimineaţa de Ajun. Tot atunci, aceştia vor putea urmări interviuri în exclusivitate cu Rita Mureşan, Carmen Tănase, Iulia Albu, Sorin Brotnei şi familia, Adrian Doroftei, Simona Gherghe, Andia. Nu lipsesc nici delicioasele reţete pregătite de Chef Mino, cozonacul şi friptura, vedetele sezonului. Matinalii încing hore cu foc şi pun în joc cele mai tari momente. În ziua de Crăciun, aceştia petrec în familie, alături de vedete şi de familiile lor: Valentin Sanfira şi Codruţa, Edward Sanda şi Cleopatra, Daniela Gyorfi şi George Tal. 

Ştirile de peste zi le vor fi aduse telespectatorilor live de către Mădălina Bălan, la Star Magazine, de la ora 14:00 şi de către Ramona Ilie, la Star News, la ora 17:30, în vreme ce Iulia Albu îi va invita la o ediţie specială a emisiunii I.A. cu stil, care îi va surprinde în casa familiei Vintilă. Soţii, Maria şi Gigi, care de curând au aniversat 41 de ani de căsnicie, au apelat la echipa emisiunii I.A. cu stil, difuzată în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, pentru o schimbare, însă au primit în schimb ceva ce nu ar fi sperat vreodată, pentru că Iulia Albu a gândit pentru ei un reveal cu totul şi cu totul deosebit. Cu ajutorul renumitului fotograf Gabriel Hennessey şi cu un concept special gândit de Iulia Albu pentru ediţia specială I.A. cu stil din Ajunul Crăciunului, dorinţa soţilor Vintilă a fost îndeplinită, aşa cum nici nu sperau vreodată. Echipa I.A. cu stil a ales ca schimbarea lor să fie una memorabilă şi sub pretextul înmânării personale a fotografiilor, cei doi soţi au fost invitaţi în centrul Bucureştiului să admire rezultatul şedinţei foto exclusiviste, proiectată pe faţada media a unui complex comercial. 

De la ora 19:30, Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu îi întâmpină pe telespectatori la Christmas Report, o ediţie specială, de sărbătoare, cu multe exclusivităţi şi interviuri de suflet, acordate de către invitaţi din diverse domenii. Nu vor lipsi nici momentele muzicale şi nici premiile şi trofeele speciale acordate, ca în fiecare an, de echipa de la Antena Stars.

Seara, de la 22:00, Dan Capatos îşi invită telespectatorii să urmărească o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii Xtra Night Show. Dan Bittman va fi invitatul lui Dan Capatos în seara de Ajun, în vreme ce Loredana va oferi echipei emisiunii un interviu în exclusivitate, în zi de sărbătoare.

Program Antena Stars 25 decembrie

Petrecerea continuă în prima şi în a doua zi de Crăciun cu ediţii speciale ale matinalului Star Matinal, de la ora 09:00, în timp ce sâmbătă, de la ora 13:00, Chef Minh Binh le aduce telespectatorilor o ediţie specială Star Chef, din care nu vor lipsi preparatele speciale, de sărbătoare. De la ora 17:30, Armin Nicoară sărbătoreşte la Chef de viaţă. Armin şi Claudia împreună cu prieteni interpreti şi rude. Alături de cei doi vor fi Petrică Nicoară, Armando Nicoară, Armina, Puiu Codreanu şi mulţi alţii. Şi a doua zi de Crăciun, Armin a organizat o petrecere alături de colegii săi muzicanţi, cu multe momente speciale, pentru telespectatori. 

Chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 19:30, la Antena Stars, Iulia Albu împreună cu Ovidiu Buta deschid oficial sezonul amenzilor în cadrul premierei show-ului Poliţia Modei. Astfel, săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai. În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat din domeniu, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”. În continuare, de la ora 20:30, telespectatorii se vor putea delecta cu un film de colecţie de Crăciun – Echipa de Căţei. Un alt film special de Crăciun le propune telespectatorilor Antena Stars şi pentru 26 decembrie, de la ora 19:30 – Colţ Alb 2 – Mitul Lupului Alb, în vreme ce de la ora 22:00, Andrei Ştefănescu şi Andreea Bănică îi invită pe telespectatori să ghicească vedeta într-o ediţie specială a emisiunii.

Program TV de Crăciun 2021. Ce vedem la TV de Sărbători

Program TV de Crăciun la Prima TV

Program Prima TV 24 decembrie

În ajunul Crăciunului, de la ora 20.00, telespectatorii pot urmări emisiunea „Cronica Cârcotașilor”. De la ora 23.00 începe filmul „Borcănele de Crăciun”. Bazat romanul scris de Jason F. Wright, filmul spune povestea unui reporter, Hope Jensen, care risipește misterul ce înconjoară borcănelele de Crăciun, borcane pline cu bani dăruite în mod anonim celor ce au nevoie de ele în prag de sărbători.

Program Prima TV 25 decembrie

În ziua de Crăciun, la Prima TV vor fi difuzate mai multe filme cu tematică. De la ora 12.00 poate fi urmărit filmul „Înger sub acoperire”, iar de la ora 14.00 filmul „Miracol de Crăciun”.

Comedia „Scrisori către Moș Crăciun” este difuzată de la ora 16.00. O femeie misterioasă care lucrează la poștă răspunzând scrisorilor către Moș Crăciun, fură inimă unui postaș fără iluzii. De la ora 20.00 începe filmul „Grace de Monaco”, urmat de comedia „Bucătarul” de la ora 22.30. Un bucătar cu vechime (Jean Reno) se confruntă cu noii patroni ai restaurantului, care vor ca localul să piardă o stea în rating-ul său pentru a aduce un bucătar tânăr, specializat în gastronomie moleculară.

Program Prima TV 26 decembrie

Filmul romantic „Un sărut de Crăciun” va fi difuzat de la ora 12.00 în a doua zi de Crăciun. Într-o seară, după o zi obositoare, Wendy este blocată în ascensor împreună cu un chipeș necunoscut. Între cei doi se formează o legătură care se termină printr-un sărut pasional. Totuși, când ușile ascensorului se deschid, Wendy fuge.

De la ora 20.00 începe comedia „Doar prieteni” cu Amy Smart, Ryan Reynolds.

FOTO: Profimedia

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Gestul UIMITOR făcut de Regele Charles la Cotroceni! Nici Iohannis nu se aştepta, imagini fabuloase
Playtech.ro
Gestul UIMITOR făcut de Regele Charles la Cotroceni! Nici Iohannis nu se aştepta, imagini fabuloase
Ce pensie are Adrian Năstase. Mulți români nu câștigă banii aceștia în două luni, dar el a dat statul în judecată: 'Este foarte puţin'
Viva.ro
Ce pensie are Adrian Năstase. Mulți români nu câștigă banii aceștia în două luni, dar el a dat statul în judecată: 'Este foarte puţin'
Dr. Suto Monika, despre puterea imaginilor. Ce a descoperit la o tomografie
PUBLICITATE
Dr. Suto Monika, despre puterea imaginilor. Ce a descoperit la o tomografie
Stațiunea românească supranumită în urmă cu mulți ani “Perla Europei” de care s-a ales praful. “Sper să redevină ceea ce a fost”
FANATIK.RO
Stațiunea românească supranumită în urmă cu mulți ani “Perla Europei” de care s-a ales praful. “Sper să redevină ceea ce a fost”
Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC. „Nu tu ești șefa aici! Nu suntem egali!”. Ce l-a deranjat
Știrileprotv.ro
Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC. „Nu tu ești șefa aici! Nu suntem egali!”. Ce l-a deranjat
Staţiunea din România care ar putea revedea gloria de odinioară. Cândva "perlă a Europei", acum mai trăieşte doar din amintiri
Observatornews.ro
Staţiunea din România care ar putea revedea gloria de odinioară. Cândva "perlă a Europei", acum mai trăieşte doar din amintiri
"Nu am fost invitat, că nu sunt iubit". Reacţia lui Ilie Năstase despre vizita Regelui Charles al III-lea în România. Cu ani în urmă s-au cunoscut: "Mi-a zis că nu ştia că sunt român"
Orangesport.ro
"Nu am fost invitat, că nu sunt iubit". Reacţia lui Ilie Năstase despre vizita Regelui Charles al III-lea în România. Cu ani în urmă s-au cunoscut: "Mi-a zis că nu ştia că sunt român"
Ea este fiica Anastasiei Soare. Norvina avea 7 ani când părinții ei au divorțat! Cu ce se ocupă și cum arată viața ei în SUA
Unica.ro
Ea este fiica Anastasiei Soare. Norvina avea 7 ani când părinții ei au divorțat! Cu ce se ocupă și cum arată viața ei în SUA
Horoscop 3 iunie 2023. Fecioarele s-ar putea să se lase în voia dorinței de a găsi vinovați și de a le căuta defecte, ca să-i poată condamna
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2023. Fecioarele s-ar putea să se lase în voia dorinței de a găsi vinovați și de a le căuta defecte, ca să-i poată condamna