Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Program TV de 1 decembrie. Ce vedem la Pro tv, Antena 1 și Kanal D

Atmosferă de sărbătoare și surprize menite să aducă bucurie în casele românilor, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Pro tv, Kanal D și Antena 1 pregătesc programe speciale pentru telespectatori.

De Livia Lixandru,

O ediție specială, cu și despre români, ne oferă emisiunea “Asta-i România!”, duminică, 1 Decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D.

“Roata Norocului” îmbracă straie de sărbătoare duminică, 1 Decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Duminică, începând cu ora 15:00, gazdele emisiunii “ROventura” vor ajunge în inima munților Bucegi, într-un peisaj de iarnă de poveste.

Genericul programelor TVR de Ziua Națională este #eusuntromania. Vor fi Parada militară, spectacolul folcloric Noi suntem români sau ediţii speciale ale emisiunilor Vedeta populară, Politică şi delicateţuri, Garantat 100%, Tezaur folcloric, Exclusiv în România și Izolaţi în România.  

Alessandra Stoicescu prezintă ediția specială de ziua Antenei 1 

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 își serbează ziua printr-o ediție eveniment prezentată de Alessandra Stoicescu vineri, 29 noiembrie, de la ora 17.00.

Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”. Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul Ajut eu îşi propune să conecteze pe platforma ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

Program special la PRO TV de 1 decembrie

Anul acesta, PRO TV îi sărbătorește pe 1 decembrie pe cei care îndrăznesc să facă un pas în față, care au atitudine și acționează, care ies din zona de confort, care îi inspiră pe cei din jur să vrea mai mult și să viseze mai mult.

La fel ca în fiecare an, pe 1 decembrie sunt sărbătoriți oamenii și poveștile demne de urmat! Știrile PRO TV au pregătit materiale care să inspire telespectatorii să facă un pas în față, iar Vorbește lumea și La Măruță vor avea ediții speciale, cu interviuri în exclusivitate și conținut de sărbătoare!

De la ora 7 dimineața, Lavinia Petrea și Mihai Dedu aduc la Știrile PRO TV cele mai importante evenimente ale zilei: tradiționala Parada Militară, dar și povești care merită ascultate și… urmate, iar de la ora 19:00, Andreea Esca va începe jurnalul de știri cu celebrul salut Bună seara, România! Bună seara, București.

Gabriela Firea atacă proiectul de testare al Ministerului Sănătăţii
Recomandări
Gabriela Firea atacă proiectul de testare al Ministerului Sănătăţii
 

La 13:00, Andi Moisescu aduce o ediție specială Apropo TV! De 1 decembrie, România care este, segmentul central al emisiunii în care se dezbat „oops”-urile social-politice ale săptămânii, devine România care este bine, facând loc unor știri pozitive cu români excepționali.

La zi de sărbătoare, Vorbește lumea despre cei care au ales să schimbe lucrurile în comunitățile din care fac parte! De la ora 14:00, Adela, Viviana și Cove vor sărbători în direct spiritul de luptător și vor vorbi despre momentele speciale din viețile unor persoane foarte cunoscute.

De la ora 16:00, Cătălin Măruță continuă sărbătoarea cu o atmosferă veselă, plină de energie și tradiție.

Echipa La Măruță va aduce telespectatorilor povești interesante de viață și va pune generații diferite față în față: Selly și Helmut Duckadam vor vorbi despre ceea ce îi unește, despre valorile comune ale celor două generații pe care le reprezintă. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Horia Tecău, o farsă în care personajul principal este Mioara Velicu, dar și un moment special de muzică populară pregătit de Andra.

”Acestea nu sunt cuvintele unui președinte, sunt cuvintele unui dictator”
Recomandări
”Acestea nu sunt cuvintele unui președinte, sunt cuvintele unui dictator”
 

TVR, broadcaster oficial al Paradei de Ziua Națională

Televiziunea Română este, și în acest an, broadcaster oficial al evenimentelor de 1 Decembrie şi va transmite integral parada militară de la Arcul de Triumf din Capitală şi ceremoniile de la Alba Iulia şi Buzău.

Postul public va avea în teren peste 100 oameni, 30 de camere de filmare şi trei care HD de reportaj.

Broadcaster oficial înseamnă că celelalte posturi de televiziune vor prelua semnalul cu evenimentele de Ziua Națională de la TVR.

Aflați și:

Close
Închide
  Close