Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > “Puterea dragostei” în cifre. Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a adunat 29 de zboruri cu avionul într-un an!

“Puterea dragostei” în cifre. Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a adunat 29 de zboruri cu avionul într-un an!

De un an, Andreea Mantea prezintă emisiunea cu cea mai mare audiență de la Kanal D, show-ul matrimonial “Puterea dragostei”. Tot de un an, casa ei nu mai e... acasă, ci în Turcia, unde filmează pentru această producție, iar drumurile dese făcute între București și Istanbul au transformat-o într-o navetistă de lux. Iată câteva cifre legate de show și de gazda lui.

De Ana Maria Marinescu,

Angrenajul din spatele producției “Puterea dragostei” nu e cu mult mai mic decât cel care învârte rotițele show-ului de top de la PRO TV “Românii au talent” (echipa care lucrează pentru emisiunea de la Kanal D are 170 de oameni, față de 230, cât are cea de la concurență), deși desfășurarea de forțe pare semnificativ mai mică.

Mărimea echipei nu e însă o piatră de moară; reality-show-ul prezentat de Andreea Mantea are o audiență mare, care trage după sine publicitate masivă, prin urmare, costurile sunt acoperite fără emoții.

Andreea Mantea, în ”Casa dragostei”

Show-ul e filmat cu 29 de camere (12 de studio, una mobilă și 16 camere-robot), de la care s-au adunat până acum, în peste 300 de zile de filmare, 2.664 de ore de filmare brută, din care 1.052 de ore au fost montate și difuzate pe post.

Muncă multă, la foc continuu, motiv pentru care Andreea Mantea a fost mutată de la bun început în Istanbul, unde se află “Casa dragostei”, locul unde sunt cazați concurenții emisiunii (83 în total, până acum).

Cea mai mare parte a anului Andreea o petrece, prin urmare, în Turcia. Însă face drumuri dese acasă, nu numai pentru a-i vedea pe cei dragi, ci mai ales pentru filmările la “Se strigă darul!”, celălalt show în care joacă rolul de gazdă la Kanal D.

Andreea Mantea și fiul ei, în aeroport

Într-un an, Andreea a adunat 29 de zboruri cu avionul de la București la Istanbul și retur, devenind, din acest motiv, o figură familiară pentru personalul din cele două aeroporturi și pentru însoțitorii de bord de pe ruta pe care face naveta.

Ar fi plătită cu 20.000 de euro pe lună

Prin vară, pe piața TV a apărut informația că Andreea Mantea ar fi plătită regește, cu 20.000 de euro pe lună, pentru cele două emisiuni pe care le prezintă la Kanal D.

Salariul i-ar fi fost mărit de patronii postului de televiziune imediat după ce a devenit clar că nu vor reuși să-și țină promisiunea pe care i-o făcuseră vedetei, aceea de a muta filmările la “Puterea dragostei” în România.

Close
Închide
  Close