MENIU CAUTĂ

Rachel Weisz și Daniel Craig au devenit părinții unei fetițe. Este primul copil al celebrului cuplu

Distribuie

Actorii Rachel Weisz și Daniel Craig au devenit părinții unei fetițe după ce actrița în vârstă de 48 de ani a născut zilele trecute, scrie Daily Mail.

Actriţa britanico-americană Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, şi soţul ei, actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, mai au fiecare câte un copil din relații anterioare.

Rachel Weisz a dezvăluit că era însărcinată într-un interviu publicat în The New York Times în luna aprilie. ”Eu şi Daniel suntem atât de fericiţi. Vom avea o mică fiinţă umană. Abia aştept să-l cunosc pe el sau pe ea. Este un mister atât de mare”, a dezvăluit actriţa în acel interviu.

Actrița mai are şi un fiu, Henry, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei logodnic, regizorul american Darren Aronofsky, în timp ce Daniel Craig – protagonistul ultimelor filme din seria „James Bond” – are o fiică, Ella, în vârstă de 26 de ani, cu prima lui soţie, Fiona Loudon.

Daniel Craig și Rachel Weisz s-au căsătorit în secret, în 2011, într-o ceremonie intimă din New York. La nunta acestora au patricipat doar patru persoane, printre care cei doi copii ai lor. Daniel Craig și Rachel Weisz s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei Dream House.


Citește și: Simona Halep rămâne numărul 1 WTA până la finalul lui 2018!


Citește mai multe despre DANIEL CRAIG, rachel weisz și nastere pe Libertatea.

Comentarii