Mergi direct la conținut »
Radu Vâlcan, detalii din culisele sezonului 5, Insula Iubirii. Ce spune despre Hannelore. „A fost doar începutul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Radu Vâlcan, detalii din culisele sezonului 5, Insula Iubirii. Ce spune despre Hannelore. „A fost doar începutul”

Sezonul 5, Insula Iubirii, va începe pe 22 aprilie la Antena 1. Este unul dintre cele mai urmărite show-uri, iar concurenții au stârnit controverse de-alungul celor patru sezoane. Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, face declarații interesante din culise.

„Au fost și cazuri în care o ispită s-a îndrăgostit de un concurent și invers. Am început ceremonia focului seara la 8 și ne-am întins până când m-am bronzat cu pudra pe față. A fost doar începutul. (nr. bonfire-ul cu Hannelore). Luni începe cel de-al cincilea sezon, de la ora 20:00. Ce ați văzut cu Hannelore… m-am antrenat pentru ce urmează. Cuplurile care vin în emisiune ascund multe lucruri, pe parcus măștile încep să cadă. Oamenii care vin acum sunt extrem de pregătiți, pentru că au experiența sezoanelor trecute, știu unde sunt camerele amplasate. Au fost cazuri în emisiune când au venit cu alte gânduri, au fost actori, dar au fost descoperiți”, a declarat Radu Vâlcan, la Star Matinal.

Radu Vâlcan a spus cum poate, din postura de prezentator, să îi cunoască pe concurenți. „Pe fondul oboselii îți vine să intervii, să îl tragi de urechi pe respectivul. Dacă înainte de primul sezon aveam senzația că am cunoscut diverse tipologii de oameni, acum mi-am dat seama că de fapt nu. Toți sunt persoanje pentru cei de acasă, am intrat în contact cu acești oameni și încă o dată mi s-a confirmat faptul că sunt mulți oameni falși, este o lecție pentru toți.”, a mai declarat Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula Iubirii.

Aparent pline de încredere, patru noi cupluri au vrut să se supună celui mai greu test de relație, în cel de-al cincilea sezon al show-ului Insula Iubirii, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, însă unii au uitat curând trecutul pentru a îmbrățișa un prezent mult mai ispititor.

Citește și

Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

Close
Închide
  Close