MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2015 14:03

Radu Vâlcan, mai ieftin decât Cruduţa!

Distribuie

În primăvară, deşi avea deja nenumărate vedete inactive în curte, Antena 1 anunţa cu surle şi trâm­biţe intrarea lui Radu Vâlcan în palmaresul VIP al trustului.
Prima lui misiune: Insula tentaţiilor', un show aflat în prezent în derulare. Deşi părea să aibă soarta lui Victor Slav, care după Dan­­sea­ză printre stele' – un format cu audienţe sub aşteptări şi încheiat devreme – a fost tras pe tuşă, Vâlcan a sărit deja la al doilea proiect, Bur­lăciţa', unde va fi prezentator, în locul dezertorului' Cătălin Botezatu, trecut în barca turcilor de la Kanal D.
Nu ştie ce show i se va mai da pe mână
Se pare că fostul telenovelist a filmat deja primul episod al show-ului, alături de Daniela Crudu, titulara acestui sezon. Cum de i-a ieşit atât de bine? Simplu!
Spre deosebire de foştii lui colegi din trustul rival, PRO TV, care nu au rezistat decât un sezon la Antena 1, Vâlcan şi-a negociat contractul pe termen lung şi şi-a numărat clauzele în proiecte, chiar dacă preţul final a fost unul… sub valoarea pe care credea el că o are.
Pe scurt: a fost cel mai ieftin. Potrivit surselor noastre, Radu ar fi bătut palma pentru trei emisiuni  (Insula tentaţiilor', Burlă­ciţa' şi o alta care urmează să se stabilească în funcţie de planurile postului), pe care va încasa doar 10.000 de euro, o sumă pe care alţii o percep pentru o singură emisiune.

Daniela, o «Burlăciţă» de 12.000 de euro

În calitate de Burlăciţă', la finele filmărilor care vor avea loc în Turcia, Daniela Crudu va fi mai bogată cu fix 12.000 de euro, cât ar fi încasat şi Oana Zăvoranu sau Andreea Tonciu, dacă ar fi ajuns în această postură la finalul negocierilor. În aceste condiţii, onorariul Cruduţei îl face să roşească de ruşine pe Vâlcan, vedetă cu ştaif, şcolită şi şlefuită în fabrica de staruri a PRO TV.

Citește mai multe despre Daniela Crudu și Radu Vâlcan pe Libertatea.

Comentarii