Mergi direct la conținut »
Raluca Podea l-a dat uitării pe Florin Pastramă. Are un nou iubit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raluca Podea l-a dat uitării pe Florin Pastramă. Are un nou iubit

Raluca Podea l-a dat uitării pe Florin Pastramă. Are un nou iubit

Raluca Podea l-a dat uitării pe fostul ei iubit, Florin Pastramă, cel care în prezent formează un cuplu cu Brigitte Sfăt. Aceasta are o nouă relație.

De Dana Aramă,

Raluca Podea a avut o relație cu Florin Pastramă, însă cei doi au ajuns la separare. Florin Pastramă a început o idilă cu Brigitte Sfăt pe durata filmărilor de la show-ul de televiziune Ferma, de la Pro TV.

Și Raluca Podea l-a dat repede uitării pe fostul ei iubit. Aceasta trăiește o nouă poveste de dragoste. Pe o rețea de socializare, blonda a postat o fotografie în care apare sărutându-se pasional cu noul bărbat din viața ei.

„Eu nu pot să mă prefac, sunt bine, sunt fericită. Da, bineînţeles (n.r. un nou început). Fiecare moment al vieţii este diferit şi da, de ce nu?”, a spus Raluca Podea la emisiunea Agenţia VIP, de la Antena Stars.


Citește și:

Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

 

Close
Închide
  Close