MENIU CAUTĂ

Raluca și Walter Zenga, dezvăluiri despre relația lor. „Eu cred că te-am cerut de bărbat”

Distribuie

Raluca și Walter Zenga formează un cuplu perfect. Cei doi au oferit detalii despre povestea lor de dragoste.

Fostul mare portar italian Walter Zenga are o familie perfectă alături de Raluca. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2005. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Samira și Walter Jr.

Raluca și Walter Zenga au fost prezenți în platoul emiiunii Vorbește lumea. Cuplul a oferit amănunte despre cum s-au cunoscut, despre cererea în căsătorie și despre viața lor.
„I-am dat numărul de telefon și i-am spus să mă sune”, a spus Walter Zenga.
„Am sunat a doua zi”, l-a completat Raluca.
Walter Zenga a ținut să o corecteze pe soția sa: „Nu, mi-a trimis mesaj imediat…”.
„A fost un mesaj haios. Blondă necunoscută din avion caut antrenor… era ca un anuț matrimonial. L-a amuzat. Și a doua zi am ieșit la restaurant… La soțul meu apreciez iubirea și atenția constantă… Soțul meu mă face să mă simt regina inimii lui”, a povestit blonda.
„Eu cred că te-am cerut de bărbat. oriunde mergeam mă prezenta la mia signora (n.r. doamna mea). Voia să dea mai multă greutate și importanță relației noastre. Soțul meu antrena Steaua atunci, am vrut să mă duc la Milano să-mi iau rochia de cununie și mi-a spus de ce nu iau și verighetele”, a adăugat ea.


„În ultima vreme a fost greu pentru mine. Meseria mea mă duce în multe locuri din lume, dar familia e cea mai importantă… Sun foarte des acasă. Mi-e dor de soție, de familie. Eu sunt cel care sun și trimit mesaje mai mult”, a afirmat Walter Zenga.
„De șapte ani am ales Dubaiul și soțul meu e porumbelul călător”, a afirmat Raluca.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Citește mai multe despre walter zenga, Cuplu, dezvaluiri și Familie pe Libertatea.

Comentarii