Mergi direct la conținut »
Raluka nu a primit banii de la Asia Express. Cântăreața a dat detalii despre show
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raluka nu a primit banii de la Asia Express. Cântăreața a dat detalii despre show

Raluka nu a primit banii de la Asia Express. Cântăreața a dat detalii despre show

Cântăreața Raluka a dezvăluit la TV că nu a primit încă banii din premiul de la show-ul Asia Express, unde a făcut echipă cu Ana Baniciu.

De Dana Aramă,

Raluka a făcut parte din show-ul Asia Express, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Cântăreața a făcut echipă la emisiunea respectivă cu Ana Baniciu.

Raluka și Ana Baniciu au ieșit învingătoare în competiția de la Asia Express, câștigând un premiu de 30.000 de euro.

La emisiunea Star Matinal de Weekend, de la Antena Stars, Raluka a dezvăluit că încă nu a cheltuit niciun ban din premiul respectiv, dat fiind că nu l-a primit încă.

De asemenea, artista a comentat despre tot ce i s-a întâmplat la emisiunea Asia Express.

„Nu i-am cheltuit că nu i-am primit. Dacă îi primeam, știai, te anunțam (nr. Andrei Ștefănescu). A fost cea mai tare experiență, foarte frumoasa pentru toți cei prezenți. Eu sunt mai sportivă, îmi plac chestiile de genul ăsta. Nu e vorba de sala de fitness, nu am mai fost la sală de două luni, e chestie de spirit. În mom în care a trebuit să mănânc acel ou a fost cel mai nasol moment de la Asia Express”, a spus Raluka.


„Ajungi lângă niște oameni care se mulțumesc cu jumătate de farfurie de orez și un catravete la cinci oameni. Am învățat să mă bucur de ce am, a fost o lecție. Când ajungi acolo și vezi în ce condiții trăiesc oamenii aia, nu-mi venea să cred că ei acolo locuiesc. În căsuțe suspendate, în satul pe apă. Cu toate acestea, oamenii aia sunt foarte fericiți”, a mai menționat artista.


Citește și: REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură”


 

Close
Închide
  Close