Discretă dintotdeauna cu viața personală, dintr-o dată, Ramona Bădescu a început să o expună aproape ostentativ. Iubirea care s-a născut din relația cu avocatul Narcis Godeanu era greu de stăvilit, așa că diva a etatlat-o cât a putut. Cei doi s-au cunoscut cu 10 ani în urmă și s-au reîntâlnit acum șase luni când au devenit nedespărțiți. Ce nu se știe este că, prin viața și prin patul avocatului a trecut și Rocsana Marcu. Potrivit bârfelor care circulă prin cercurile mondene, blonda o consideră vinovată pe Bădeasca pentru insuccesul amorului ei cu Godeanu. Cumva, o acuză că și-ar fi băgat coada taman când ea se pregătea să pună mâna pe el. Și toată fericirea afișată a Ramonei ar fi lucrat asupra liniștii Rocsanei care ar fi început să o bărfească prin oraș. Și, se pare, românca trăită în Italia i-a devenit atât de antipatică încât mare ar fi mirarea dacă și-ar putea stăpâni nervii de ar ajunge față în față cu ea.

Rocsana Marcu, într-o rochie decoltată, care îi scoate în evidență bustul

”Dacă ar da ochii probabil că ar ieși cu păruială”, se grăbesc să comenteze devoratorii de bârfe mondene care analizează din umbră întreaga situație.

Până una alta, cel puțin oficial, Rocsana e singură, iar Ramona se pregătește de măritiș. 1-0 pentru a doua dat fiind că ea a obținut agajamentul mult visat de rivala ei, din partea avocatului disputat.

Ramona Bădescu se mărită și e pregătită să devină mamă

Deși are 48 de ani, Ramona nu exclude maternitatea, un capitol la care Rocsana are 1-0 (n.r. blonda are doi copii cu doi bărbați diferiți). Iar Godeanu pare deschis la această idee. ”A existat o discuție despre copil. A fost un moment extrem de emoționant despre care nu sunt pregătită să vorbesc”, ne-a recunoscut Ramona Bădescu.

Urmărește-ne pe Google News