Mergi direct la conținut »
"Leapșa muzicală", cu Randi & Nicole Cherry. Cei doi artiști au făcut schimb de piese
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > "Leapșa muzicală", cu Randi & Nicole Cherry. Cei doi artiști au făcut schimb de piese

„Leapșa muzicală”, cu Randi & Nicole Cherry. Cei doi artiști au făcut schimb de piese

Randi și Nicole Cherry și-au unit forțele și vocile, pentru o inedită "Leapșa muzicală". Mai exact, cei doi artiști au integrat melodiile "Dansează amândoi" și "Frumusețea care minte"  într-o versiune finală... spectaculoasă.

„Dansează amandoi”, cel mai recent single al lui Nicole Cherry, a fost numărul unu în trending pe YouTube, timp de 13 zile.

„Frumusețea care minte”, noua piesă a lui Randi, se află în trending încă de la lansare, fiind 2 zile la rând pe locul 1.

Piesa vorbește despre stereotipurile legate de frumusețe și ne îndeamnă să ne acceptăm așa cum suntem. Ambele piese sunt compuse și produse în studiourile Famous Production.

Întregul moment face parte din seria #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale în care artiștii Famous Production și invitații lor realizează momente muzicale live și filmează diverse provocări. În cadrul acestei serii veți găsi episoade cu invitați precum Lidia Buble, Andreea Esca, Mira, Cleopatra Stratan, Dorian Popa și mulți alții.

Nicole Cherry a apărut, recent, într-un clip dedicat Centenarului. Imaginile publicate de MAI au devenit virale pe Facebook.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez TaalCitește și… Hai, dă-i bătaie, DJ Vasile! La 83 de ani, cel mai bătrân lăutar, Vasile Dinu a lansat un nou album


 

Close
Închide
  Close