MENIU CAUTĂ

Rasturnare de situație în divorțul lui Mel B: Fosta dădacă spune că a făcut sex cu fosta Spice Girls timp de șapte ani

Distribuie

Rasturnare de situație în divorțul lui Mel B, după ce Lorraine Gilles, dădaca a lui Mel B a dat-o în judecată pe fosta componentă a trupei Spice Girls pentru calomnie, și susține că amanta ei a fost cântăreața și nu soțul acesteia și că cele două făceau sex de mai multe ori pe săptămână, scrie Daily Mail

Dezvăluirile făcute de Lorraine în instanță o pun pe Mel B într-o altă lumină, fosta dădacă susținând că jurata de la Amercas Got Talent este de fapt cea care a insistat pentru filmarea partidelor de sex în care era implicată ea, soțul său și dădaca.

Mel B și Belafonte au agățat-o într-un club

Mai mult, tânăra nemțoaică spune că a fost ”agățată” într-un club de Mel B și Stephan Belafonte, pe când avea doar 18 ani și se afla în Statele Unite într-un schimb de experiență. Blonda povestește că cei doi au invitat-o la ei acasă, i-au dat să consume alcool, apoi au făcut sex în grup și a doua zi i-au propus să o angajeze să aibă grijă de copiii lor.

Deși fosta Spice Girla a spus că Belafonte a fost cel care a angajat-o pe dădacă, pentru a putea face sex cu ea, nemțoaica spune că Mel B a fost cea care i-a dat jobul și chiar s-a oferit să-și pună avocații să-i rezolve problemele cu viza astfel încât să se poată muta în California.

Belafonte li se alătura când îl chema soția

Lorraine Gilles susține că Mel B a fost cea care ”a învățat-o” despre sex și a transformat-o în amanta sa timp de șapte ani, în perioada în care era căsătorită cu Stephan Belafonte. Frumoasa blondă spune că cele două făceau sex de mai multe ori pe săptămână și că soțul căntăreței li se alătura doar atunci când îl chema Mel B.

”Singurele ocazii în care Gilles și Belafonte au făcut sex, au fost atunci când Brown și-a invitat soțul să se alăture cuplului în dormitor. Cu acele ocazii, chiar Brown făca pe cameramanul și înregistra partida de sex”, se arată în declarația depusă de Lorraine Gilles în instanță.

În legătură cu acele casete, fosta dădacă spune că nu s-a simțit niciodată confortabil să înregistreze alcele casete și că nu își dorește ca acestea să devină publice pentru că sunt extrem de jenante pentru ea și familia sa.

Fosta dădacă spune că Mel B a mințit în actele de divorț atunci când a spus că a rămas însărcinată cu Belafonte și că acesta i-a plătit întreruperea de sarcină cu banii cântăreței.

De asemenea Lorraine susține că Mel B i-a trimis un e-mail ”anonim” în care o amenință și îi cere să nu ia partea niciunuia dintre soți în cadrul divorțului.

Citește mai multe despre Divort și Mel B pe Libertatea.

Comentarii