MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 15:46

Răzvan Ciobanu a recunoscut că s-a drogat cu cocaină. „Am vrut să fiu Mick Jagger”

Distribuie

Din nou luat la ochi de autorități, după ce în urmă cu 10 ani a scăpat basma curată din dosarul „Cocaină pentru VIP-uri” neavând suficiente probe împotriva lui, Răzvan Ciobanu a recunoscut că s-a drogat cu cocaină.

 

La fel ca în cazul Ralucăi Bădulescu, un fost dealer de droguri, a povestit despre relația vânzător-client pe care o avea cu Răzvan Ciobanu, creatorul de modă întrând în vizorul autorităților. Chiar dacă atunci nu a fost acuzat de nimic, Răzvan Ciobanu a mărturisit câțiva ani mai târziu că a luat droguri, dar că nu a fost niciodată dependent. Culmea este că azi, la 10 ani de la scandalul cu dosarul „Cocaina pentru VIP-uri”, Răzvan Ciobanu este din nou în atenția autorităților, tot sub acuzația de consum de droguri.

Răzvan Ciobanu a recunoscut că s-a drogat cu cocaină

Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce înseamnă să trăiești pe principiul unui rock star”, a povestit Răzvan în cadrul unei emisiuni TV, completând că nu regretă acea perioadă în care a încercat drogul celebrităților. „Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de panofi, pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”.

CITEȘTE ȘI:

Uninominalul pur, ”marea baroneală”. Sistemul electoral dorit de Liviu Dragnea e ”de secol XVII”

Citește mai multe despre razvan ciobanu și dosar pe Libertatea.

Comentarii