Mergi direct la conținut »
Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea "X Factor". Decizia neașteptată luată de echipă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea "X Factor". Decizia neașteptată luată de echipă

Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea „X Factor”. Decizia neașteptată luată de echipă

Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea "X Factor". Cei doi prezentatori au făcut echipă în show-ul de talente din 2011, reușind să aducă zâmbetul și energia tuturor celor care i-au urmărit de-alungul celor 7 sezoane.

„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

„X Factor” va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urma mai multor probe organizate de echipa de producţie. Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.

Înainte de începerea primului sezon X Factor, cei doi au făcut primele declarații, pentru revista VIVA!,  despre unul dintre cele mai de amploare proiecte din care au făcut parte. „X Factor“ cauta cele mai bune voci din Romania. Le pune la treaba, le baga intr-o competitie, dar, mai ales, ii ajuta pe posesori sa se dezvolte”,  spunea Răzvan  Simion la începuturi, pe vremea când emisiunea încă nu începuse.
Punem la bataie o scena spectaculoasa, conditii de sunet si lumina la care probabil unii din concurenti nu ar fi visat vreodata, si, nu in ultimul rand, doua sute de mii de euro, premiul cel mare”, a declarat atunci și Dani Oțil.

Citește și

EXCLUSIV / Legătura neștiută dintre Cristian Țopescu și Mihai Constantinescu. Au făcut echipă la clubul de hipism Steaua și au câștigat multe curse

Close
Închide
  Close