Mergi direct la conținut »
Răzvan și Dani petrec Paștele alături de Anda Adam, trupa Mandinga și Elena Gheorghe
Entertainment Libertatea > Entertainment > Răzvan și Dani petrec Paștele alături de Anda Adam, trupa Mandinga și Elena Gheorghe

Răzvan și Dani petrec Paștele alături de Anda Adam, trupa Mandinga și Elena Gheorghe

Echipa matinalului de la Antena 1 va sărbători și anul acesta Paștele în cea de-a doua familie a lor, gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Anda Adam alături de fetița ei, Evelin, trupa Mandinga, Elena Gheorghe și Richy B sunt doar o parte dintre artiștii care vor da startul unui show special.

De la muzică la umor, gașca celor mai iubiți matinali le va pregăti invitaților tot soiul de competiții amuzante, în spiritul zilei de sărbătoare, în care Răzvan și Dani se vor întrece chiar cu vedetele prezente în platou.

Vlăduț invită telespectatorii la masa de Paște cu bunătăți românești, de la drob, cozonac, pască, la ouă încondeiate și rețete speciale cu care îi va răsfăța pe toți musafirii casei. Pentru că este primăvară, sărbătoarea va continua și în afara platoului, acolo unde gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani” va organiza o masă tradițională îmbelșugată.

Citește și

VIDEO / Paște la Jurilovca. Când rămân singure pe lume, bătrânele se retrag în căsuțele din curtea bisericii. Schitul babicilor, locul unde opt femei se roagă pentru noi

 
 
Close
Închide
  Close