MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2018 17:00

EXCLUSIV/Răzvan și Dani și-au făcut planuri pentru pensie. «Ne-am luat case lipite. Văd o bătrânețe petrecută pe verandă, tricotând ciorapi»

Distribuie

Răzvan și Dani și-au făcut planuri pentru pensie. Prieteni de când învățau să zică “râu, rățușcă, rămurică” - adică de pe la doi ani și jumătate, ne-a lămurit Răzvan -, prezentatorii emisiunii matinale de la Antena 1 au acum, la 37 de ani, peste 34 de când sunt nedespărțiți și vor ca anii bătrâneții să-i prindă în aceeași formulă. Cei doi ne-au lămurit cum de rezistă probei timpului relația lor, extrem de rară în showbizul românesc.

De când sunteți prieteni și cum v-ați legat unul de celălalt? A fost chimie de la bun început sau au existat și ciondăneli?

Dani Oțil: A fost chimie… probabil… dar întâi a simțit-o învățătoarea, pentru că ne-a mutat imediat în aceeași bancă.

Răzvan Simion: Suntem prieteni de la 2 ani și jumătate. Am fost împreună la grădiniță, la școală, apoi, la liceu, eram despărțiti de un singur etaj. În toți anii ăștia, nu ne-am certat niciodată pe bune, dacă avem ceva să ne reproșăm o facem din priviri. Nu am avut vreun conflict major, deși relația noastră e mai lungă decât media căsniciilor din România. Nu am avut niciodată motive reale să ne ciondănim, iar micile împunsături din emisiune sunt de dragul show-ului și nu au bază reală.

Libertatea: Prin ce întâmplări amuzante ați trecut împreună?

Dani: Sunt multe. Cam toate au legătură cu drumurile prin țară, cu evenimentele. Îmi aduc aminte că, la un moment dat, mergeam spre Reșița și ascultam un radio local. Prezentatorul era cam supărat, pentru că nimeni nu suna la programul de dedicații. Am sunat noi. Am reușit și un soi de farsă. Nu mai știu detalii, dar a trebuit să tragem pe dreapta, fiindcă nu mai vedeam drumul de lacrimi.

Răzvan: Toată emisiunea se bazează pe poveștile noastre, pe care fie le-am avut în comun, fie separat. Așa că mi-ar fi foarte greu să aleg. Cert este că avem multe întâmplări împreună și multe momente memorabile, pentru că ne știm de-o viață…

«Nu am împărțit niciodată banii, datoriile sau fetele»

A fost prietenia voastră în pericol vreun moment? Poate… ați avut de împărțit vreo fată, pe la școală…

Dani: Privind înapoi, secretul nostru cred că tocmai ăsta a fost: faptul că nu am împărțit niciodată banii, datoriile sau fetele.

Răzvan: Toate echipele, formațiile mari de rock, cuplurile de prezentatori s-au destrămat de-a lungul timpului și au găsit sfârșitul din două motive: bani sau femei. Noi nu ne-am certat niciodată pe aceste două subiecte și nu avem de gând să o facem nici la bătrânețe!

V-ați bătut vreodată, când erați mici?

Dani: Nu ne-am bătut, pentru că suntem amândoi atât de răi de gură, încât pagubele majore sunt făcute prin vorbă, nu fizic.

Răzvan: Nu ne-am bătut, pentru că nu aveam motive, nici măcar nu cred că ne-am înjurat vreodată cu patos, nu am spus vreun cuvânt urât care să vină din suflet. Dar nu e târziu! (râde). Ar fi o idee chiar bună de defulare, nu? Un Fight Club marca Neatza cu Răzvan și Dani!

Nu-și imaginează cum ar fi să nu mai lucreze împreună

Ce-ați face dacă nu ați mai putea lucra împreună? V-ați gândit vreodată la asta?

Dani: Nu m-am gândit la asta, nu mă gandesc… și nici nu îmi imaginez. E ca și cum te-ai întreba cum merge bicicleta fără pedale.

Răzvan: Sub nici o formă! Suntem și am fost în cea mai bună formulă, iar Neatza fără echipa Răzvan și Dani, dar și familia din platou și cea din spatele camerelor de filmat, nu poate exista.

Emisiunea voastră împlinește 10 ani la începutul lui februarie. Câte vecine' ați schimbat de-a lungul timpului și care v-a fost cea mai apropiată?

Dani: Nu numărăm vecinele, cum nu am dat niciodată o vecină afară, deși așa s-a spus. Ele au plecat singure, unele au evoluat, altele voiau o pauză. Am rămas în bune relații cu toate. Flavia e mai mult decât o vecină. Am ales-o într-un moment delicat și suntem siguri că a fost cea mai bună opțiune. De atunci s-a dezvoltat, a crescut cu noi și e parte din familie.

Răzvan: Am avut mai multe vecine, dar cu siguranță nu am avut vreo colegă mai apropiată decât ne este Flavia. Avem o groază de povești amuzante cu ea și pe lângă faptul că este cea mai longevivă vecină, ne este și cea mai dragă.

Răzvan și Dani și-au făcut planuri pentru pensie: «Vom face ceea ce facem și acum: vom dezbate fiecare lucru pe care îl observăm și ne vom uita la TV»

 Vă vedeți împreună și la bătrânețe? Cu ce credeți că vă veți umple timpul atunci?

Dani: Ne-am luat case lipite, deci… văd o bătrânețe petrecută pe verandă, tricotând ciorapi, probabil și povestind despre ce a fost.

Răzvan: Cu siguranță vom fi colegi de salon, pentru că nimeni nu o să aibă răbdare cu toanele noastre. Cel mai probabil, vom face ceea ce facem și acum: vom dezbate fiecare lucru pe care îl observăm în jurul nostru și ne vom uita la TV, care, la momentul respectiv, s-ar putea să ajungă un obiect vintage…


VIDEO/Actorul Adrian Titieni recunoaște că nu stă bine cu sănătatea, dar nici nu merge la medic. 'E vorba de ignoranță'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii